Ömer Faruk Demircioglu werd na de zitting in het stadhuis opgewacht door de politie.
Volledig scherm
Ömer Faruk Demircioglu werd na de zitting in het stadhuis opgewacht door de politie. © Erik De Troyer

Opstootje tussen Gents gemeenteraadslid (N-VA) en sp.a-schepen in stadhuis: "Hij viel me fysiek aan"

GentHet Gentse gemeenteraadslid Ömer Faruk Demircioglu (N-VA) zou gisterenavond tot tweemaal toe schepen Resul Tapmaz van sp.a hebben aangevallen en bedreigd. Er raakte niemand gewond, maar de politie kwam wel ter plaatse. Demircioglu werd niet opgepakt; hij moet zich wel nog op het politiekantoor aanbieden. N-VA Gent ontkent dat Demircioglu agressief is geweest.  

76 reacties

  • Luck Henderickx

    6 jaar geleden
    We hebben Vlaanderen en de gemeentes overgegeven aan buitenlanders, als ze niet in de politiek zitten stelen ze wel ergens anders.
  • etienne bies

    6 jaar geleden
    Waar is de goede oude tijd dat er ruzies waren tussen Walen en Vlamingen op de gemeenteraad te Voeren. Destijds had men nooit gedacht dat er ooit in de gemeenteraad van Gent ruzie zou zijn tussen Turkse gemeenteraadsleden.
  • Karel Van Beeck

    6 jaar geleden
    De kracht van handeling!
  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Nva zou dan durven beweren dat Spanje nog zijn Franco tijd niet vergeten is, Nva is blijkbaar zijn collaboratie tijd ook niet vergeten.
  • Koen Van crombruggen

    6 jaar geleden
    Een derde politicus moest ze uit elkaar halen. Wel ene van ovld. Raar he, je zou verwachten dat het binnen dezelve partijen zou blijven. Maar het bleef ook binnen dezelfde partij, wie mijn begrijpt. De rest durfde dus niks doen om gevangen te worden door hun eigen politiek correcte val. Lachwekkend is het hoe ontspoord alles hier geraakt door hun geforceerde gedoe dat nooit zal werken. Hier weer een bewijs. Als ere ene te veel integreert is hij ook de slecht zoals wij de racisten zijn.