Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ryanair-topman beschuldigt 'crazy-unions', hun reactie: "O'Leary luistert alleen naar harde acties"

Volgens Ryanair-topman Michael O'Leary is de staking van vrijdag bij Ryanair alleen bedoeld om de luchtvaartmaatschappij te schaden, en heeft ze niets te maken met de rechten van de werknemers. Er zouden volgens hem slechts "twee of vier" vluchten geschrapt worden in België. De vakbonden reageren dat de stakingsbereidheid wél groot is. 

6 reacties

  • Jan Vanden Bossche

    6 jaar geleden
    O'Leary = Calimero. Een staking is geen overmacht als ze aangekondigd is, dus hij moet de regels volgen die de consument/reiziger beschermen. Syndicaten zijn nodig om misbruiken te voorkomen.
  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    de vakbonden zullen staken tot Ryanair-B failliet is en ze zullen dan zeggen dat ze gelijk hadden,B-air lines zit vandaag met miljoenen euro's verlies,ik denk niet dat Lufthansa dat zal blijven lijden,eerst R-air en dan B-lines
  • Haverbeke Vincent

    6 jaar geleden
    Laat de heer Andre Ehlinger zich maar richten tot de syndicaten. De reders met hun schepen in Antwerpen, geblokkeerd door de sluiswachters en hun syndicaten, zijn ook hun geld kwijt. Dank zij de syndicaten.
  • jan gerets

    6 jaar geleden
    Het personeel heeft - vrijwillig - getekend bij een Ierse werkgever. De Ierse werkgever heeft nadien niets gewijzigd en voert zijn overeenkomst uit zoals voorafgaandelijk overeengekomen. Het is perfect toegelaten dat het personeel ontslag neemt en vervolgens werk gaat zoeken bij een Belgische werkgever. Of is dit alles niet duidelijk ?
  • Jan Mulders

    6 jaar geleden
    Ze moeten zich maar aan de wetgeving houden, van elk land waar ze werken.