Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Sensatie in Croky Cup: Club Brugge en Standard uitgeschakeld door amateurclubs, KV Mechelen vloert Antwerp

Croky CupWat een verrassingen in de zestiende finales van de Croky Cup. Club Brugge ging met 2-0 de boot in bij Deinze, Standard werd dan weer uitgeschakeld door Knokke (1-2). Gent ontsnapte en kroop door het allerkleinste gaatje bij Virton (2-4). KV Mechelen knikkerde op zijn beurt Antwerp uit de beker: 3-1. 

66 reacties

  • Nick Mees

    6 jaar geleden
    Nog bijlange geen ‘wraak’ voor Beerschot Wilrijk, nog niet bijna! Die zal er pas zijn bij een promotie en een degradatie voor het verenigingetje.
  • Roos Desreveaux

    6 jaar geleden
    @ freddy heremans, ik ben wel fcb fan en ben van brugge. en ik zeur niet dagelijks op Leko, goede trainer, maar moet nog zeer veel leren.dus trainer en spelers zouden hun excuses mogen bieden aan hun fantastische supporters na zo een wanvertoning.
  • jan boden

    6 jaar geleden
    De beker is alleen maar interessant voor de winnaar, voor de overige teams is het gewoon tijdverlies.
  • Freddie HEREMANS

    6 jaar geleden
    Roos deveraux, uw dagelijks gezeur en gekap op Leko komt mijn strot uit. Zoek u een ander doel om op te schieten. Dat Leko voor 1 keer roteerde was best logisch. Dat 8 spelers die ook eens mochten meedoen er voor spek en bonen bijliepen, zal Leko weerhouden om hen nog kansen te geven. En ga jij maar naar uw KRC Genk, en laat Club met rust !
  • Di Stéfano

    6 jaar geleden
    Doelpunten van Deinze beide gemaakt door een ex Anderlecht jongeren.FC brol!!