KOS
Volledig scherm
© KOS

Jan Decleir niet blij met communicatie over nieuwe Sint: persbericht bereikte hem veel te laat

TV NieuwsOp 24 oktober verschijnt 'Sinterklaas en de Wakkere Nachten' in de bioscoop. Het is de laatste film waarin Jan Decleir in de huid van de goedheiligman kruipt, want Ketnet heeft aangekondigd dat de Sint er anders zal uitzien in de nieuwe reeks van 'Dag Sinterklaas', die volgend jaar op het scherm komt. Al verliep de communicatie daarover niet optimaal, vertelt Decleir. 

57 reacties

  • Leentje Pots

    1 jaar geleden
    Hij blijft nog steeds de enige echte sint voor mijn kinderen
  • Patrick Schoofs

    4 jaar geleden
    Ik miste Jan Decleir vandaag onder de mijter van Sinterklaas. Ik geloofde terug in Sinterklaas omdat die echt was. Ook de look van de "nieuwe" Sint die dan de grapjes van de echte Sint overneemt kon mij niet overtuigen om de goedheilig man iets te vragen dit jaar.Je schimmel niet eens begroeten want de echte Sinterklaas doet dat.
  • Yana Devrekere

    6 jaar geleden
    Ik zie het nog gebeuren dat men het Sinterklaas gebeuren, zodanig in het belachelijke zal trekken zodat de kinderen er niet meer in geloven. Sorry, maar daar ga ik niet in mee. Jan Decleir speelde die rol met verve, maar Opbrouck mist die geloofwaardigheid.
  • Bert Gooris

    6 jaar geleden
    Heel spijtige beslissing, gaat helaas nooit meer hetzelfde zijn. Wel opgelet! "Na 25 jaar zit de rol erop voor Decleir; hij zal zijn staf overdragen aan iemand die veel wegheeft van Wim Opbrouck" Er staat niet door Wim Opbrouck, toch? Is er al weet van de opvolger? Die wel een moeilijke taak te wachten staat. Doet de Jan maar eens na. Jan Decleir Sinterklaas 4 ever.
  • Stijn Verdoodt

    6 jaar geleden
    Hopenlijk is de echte zwarte Piet er dan ook terug bij Ivp van een afgeboekt versie van de vorige jaren,