Prins Laurent
Volledig scherm
Prins Laurent © Photo News

Advocaat van prins Laurent dient annulatieberoep in tegen vermindering dotatie

RoyaltyDe advocaat van prins Laurent, Laurent Arnauts, heeft vandaag aangekondigd dat hij een annulatieberoep heeft ingediend bij de Raad van State tegen de vermindering van de dotatie van de prins. Het verzoek is per aangetekende brief verstuurd, verklaart de advocaat aan Belga.

42 reacties

  • Leo Bols

    5 jaar geleden
    De prijs van een leven, ja! En reken eens uit hoeveel gezinnen je hiervan in leven houdt en denk niet aan "één leventje nooit genoeg."
  • Davy Ringoet

    5 jaar geleden
    Ik vind dat enkel en alleen de koning en koninging iets zouden mogen krijgen. Dat de rest eens gaat werken zeg.
  • Daniël Gyssens

    6 jaar geleden
    Ga werken vent!De tijd van de monseigneurs en de prinsen is voorbij!Wees zelf verantwoordelijk voor je familie .Het volk moet dat ook .
  • Lieve Vandamme

    6 jaar geleden
    In andere landen gaan prinsen en princessen ZELF de handen uit de mouwen steken, alleen in Belgie wordt de uitgebreide koninklijke familie door belastingbetaler onderhouden, en hebben nooit genoeg!! Wat moet een mens dan zeggen die er maandelijks met een goede 1000€ moet zien rond te komen??? Stop die uitkeringen en verdeel het onder de noodlijdenden!!!
  • Wilfried Vanden Berg

    6 jaar geleden
    Daar zijn die koninklijke families goed in,kinderen maken,zoveel mogelijk. Dan staan die aan aan te schuiven voor hun jaarlijkse dotatie . En zo word de werkende mensen verder leeg gezogen.