EPA
Volledig scherm
© EPA

Trump blijft na verhoor Kavanaugh achter kandidaat-rechter staan

Na ruim acht uur waren rond 1 uur ’s nachts Belgische tijd de verhoren in de Amerikaanse Senaat van Brett Kavanaugh, kandidaat-rechter voor het Hooggerechtshof en de vrouw die hem beschuldigd van seksueel misbruik, Christine Blasey Ford, afgelopen. Zowel Kavanaugh als Ford werd emotioneel tijdens het geven van hun verklaring. President Trump liet achteraf weten achter Kavanaugh te blijven staan en prees zijn "sterke, eerlijke en meeslepende verklaring." 

73 reacties

  • Jürgen Mouton

    6 jaar geleden
    Ik lees hier veel "maar die leugendetectortest ". Ze was aan het huilen tijdens die test, krokodillentranen, maar dat maakt zo'n test compleet onbetrouwbaar. Van 80-90% betrouwbaar, naar 20% en minder, zo "moeilijk" is het om zo'n test te manipuleren...
  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Zoals die Ted Cruz het benoemd “een beschamend hoofdstuk in de geschiedenis van de Verenigde Staten.” Dit mogen de democraten voor hun rekening nemen. Wat die allemaal sinds de aanstelling van Trump niet aflatend hebben opgevoerd. Je kan voor of tegen Trump zijn maar de democraten laten zich echt wel kennen als slechte, venijnige, valse verliezers.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Hem benoemen is in elk geval een garantie op extra stemmenverlies voor de republikeinen bij de volgende tussentijdse verkiezingen. En dat zou Trump wel eens heel zuur kunnen opbreken.
  • Ria Adams

    6 jaar geleden
    Over iets dat 35 jaar geleden daar moet je nu niet meer mee afkomen dat moet je dezelfde dag of week doen. Zo kan iedereen wel klacht in gaan dienen.
  • luc baken

    6 jaar geleden
    als dit de nieuwe manier van politiek voeren is bij de "democraten" voorspel ik een pek zwarte zondag bij de volgende verkiezingen