Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Veiligheidspersoneel MIVB opnieuw aan de slag na agressie in metro Beekkant

MIVBHet veiligheidspersoneel van de Brusselse openbaarvervoersmaatschappij MIVB heeft iets na de middag het werk hervat nadat het eerder op de dag spontaan in staking was gegaan na een geval van agressie in metrostation Beekkant.

6 reacties

  • Johan Billiet

    6 jaar geleden
    misschien veiligheidspersoneel voor het veiligheidspersoneel aanwerven...??
  • etienne bies

    6 jaar geleden
    Stephen Schelfhout , je haalt de woorden uit mijn mond.
  • Ben Strubbe

    6 jaar geleden
    En Geens gaan we niet horen. Geweld tegen openbare gezagdragers of tegen iemand die een openbare functie bekleedt zou onmiddellijk hard moeten worden gestraft. Geens heeft de middelen in handen maar weigert het nodige wetgevende werk te doen. Logisch dat veiligheidspersoneel dan het werk neerlegt... ze krijgen nergens de nodige ondersteuning. Er komt nog een tijd dat de burger het recht in eigen handen zal moeten nemen.
  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    Echt waarom zijn die er Wie er woont en afvraagt 100 P of meer ofwel staan met 4/6 zonder ticket controle ofwel zie niet; mooi weer op markt; op straat ??Vraag aan elke tram of bus-bestuurder wanneer ze eens controle op hun bus zien
  • lucette cardon

    6 jaar geleden
    Ze leggen het werk neer, maar ge ziet ze nooit iedereen rijd zwart en ik ben een van de uitzonderingen die betaald, alle jaren opslag en per dag 100.000 euros verkijken wegens wanbeheer en gebrek aan controle dat vindt ik straf !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!