Ophefmakend: acteurs vrijen voor kinderen in toneelstuk 'Lam Gods', NTGent past voorstelling niet aan

Bij het NTGent is gisteravond het controversiële toneelstuk ‘Lam Gods’ in avant-première gegaan. Tijdens een opmerkelijke scène vrijen twee acteurs voor een groepje kinderen, die ook meespelen in het stuk. “Het gaat om een erotische choreografie en niet om échte seks”, benadrukt het Gentse theatergezelschap. Er wordt dus niet gepenetreerd. “De kinderen werden begeleid en de ouders waren op de hoogte.”

306 reacties

  • paul lemmens

    6 jaar geleden
    Walgelijk , gelukkig studeren mijn kleinkinderen in Leuven , porno en graaien zijn ingezet stad normaal
  • DIRK VAN DESSEL

    6 jaar geleden
    Dit is te gek voor woorden ; met ONS belastingsgeld gesubsidieerd exhibitionisme onder het mom van KUL-tuur ? Wat een verbrassing van belastingsgeld, het is om compleet flauwe-KUL-tuur-eluurs van te worden.
  • jurgen de noor

    6 jaar geleden
    alsof kinderen op die leeftijd kunnen kiezen. jongens toch. ik heb niks tegen op naaktstranden of nudistenkampen. maar denk dat je daar rap uiteenvliegt als je sex hebt met kinderen voor uw neus.
  • Paul Van Oosterwijck

    6 jaar geleden
    4 de keer dat ik een reactie geef, wordt ze nu geplaatst aub ? Ik zegde dus dat er zo te zien verschillende kinderen zijn die zich duidelijk ongemakkelijk voelen. En of ze zelf kunnen beslissen om er bij te zijn of niet, die beslissing mag je naar mijn gevoel niet overlaten aan een kind
  • koen Van Hessche

    6 jaar geleden
    aanklagen die bedenker van dit stuk. die zit niet helemaal niet juist in elkaar!!!!