Nigel Farage.
Volledig scherm
Nigel Farage. © AFP

Farage heeft geen spijt van belediging Van Rompuy: "Hij zou me moeten betalen"

politiekNigel Farage was niet voorbereid toen hij in 2010 Europees president Herman Van Rompuy beledigde. Dat vertelde hij in Gent tijdens een lezing georganiseerd door studentenvereniging KVHV. De flamboyante kopman van het rechtse UKIP zei toen in het Europees Parlement dat van Rompuy het 'charisma van een dweil' had. 

43 reacties

  • Els Martin

    3 jaar geleden
    En jose van hauwaert...
  • Jose Van Hauwaert

    6 jaar geleden
    De Brexit komt er niet. Deze ganse bedoening is de schuld van Farage die de mensen met grove leugens over de streep heeft gehaald voor deze Brexit. De dag na dit referendum moest hij al toegeven dat de Brexit slogan "350 million £ a day to healthcare" een leugen was..en niet enkel dat overigens...
  • DIRK VAN DESSEL

    6 jaar geleden
    Toch goed gelachen hoe hij E.T. eens een grondige bolwassing gaf want zijn aanstelling was een aanfluiting van basisdemocratisch medezeggingsschap door gebrek aan democratische verkiezingen want de Belastingbetalende Burgers werden niet ter zake geconsulteerd. Hoogste tijd om de macht uit dat supranationaal, dictatoriaal EU-onding terug te bezorgen naar de Souvereine Staten, waar die thuishoort ! DAT heet "Democratie"
  • Etienne De Bondt

    6 jaar geleden
    "Hij zou mij moeten betalen" dat is normaal elke standup comedian wordt betaald.
  • Thomas Anderson

    6 jaar geleden
    Als in het leven niks kan realiseren die positief is.Dan sla je toch gewoon de weg in van doorsnee populist Farage, Trumph, Bannon, Wilders, Orban, Fiore.Afbreken zonder plan van opbouw is veel gemakelijker en het verdient het zelfde op einde van de maand.