Kristof Calvo.
Volledig scherm
Kristof Calvo. © BELGA

Groen lanceert tienpuntenplan om samenleven te bevorderen

Groen heeft in de aanloop naar de lokale verkiezingen een 'Actieplan Ontmoeten' opgesteld dat een van de speerpunten van zijn campagne moet worden. "Hoe willen we samenleven? Naast elkaar of met elkaar? Ook dat is een cruciale vraag op 14 oktober. Wij zeggen heel duidelijk: mét elkaar", aldus federaal fractieleider en kopman van Groen in Mechelen Kristof Calvo.

77 reacties

  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Calvo zou beter gaan prediken voor groepen op retraite. Utopieën verkondigen aan de bevolking doet men niet.
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Mooi initiatief van Groen. In een samenleving moeten we inderdaad samen kunnen leven. Hoog tijd dat onze bestuurders opkomen voor alle burgers en niet alleen voor hun kiezers. We hebben nood aan verbinding ipv aparte groepen die elkaar bestrijden en waarbij sommige debielen zich zelfs bewapenen en oproepen tot geweld tegen de ander.
  • Daniel Meuleman

    6 jaar geleden
    Mag ik nog bepalen met wie ik wil samenleven Calvo? Ik wil in mijn eigen land niet samen leven met Marokkanen, Turken en nog ander vreemd volk die ook met ons niet willen samenleven maar de boel willen overnemen.
  • Kevin Vermeirssen

    6 jaar geleden
    Alle zogenaamde socilaistische partijen zijn de naam niet waardig. Want onder sociaal verstaan zij verdeling van welvaart onder de burgers. Dit wil zeggen aangezien er steeds meer mensen bijkomen die niet bijdragen en willen bijdragen dat de werkenden steeds minder gaan overhouden. Terwijl gaan deze socilae politici hun loon natuurlijk serieus verhogen want zij moeten niet sociaal zijn. De grootste hypocrieten dus.
  • Roland Vanlerberghe

    6 jaar geleden
    Iedereen moet....!!!!!!! Dat vat alles samen, hun doctrine is onfeilbaar de juiste en moet op de meest fanatieke manier worden uitgevoerd, we hebben nog zo'n doctrines gehad in de geschiedenis.