Facebook kan mogelijk een boete krijgen van meer dan 1,6 miljard dollar vanwege het grote datalek, waarbij hackers toegang kregen tot de accounts en persoonlijke informatie van 50 miljoen gebruikers.
Volledig scherm
Facebook kan mogelijk een boete krijgen van meer dan 1,6 miljard dollar vanwege het grote datalek, waarbij hackers toegang kregen tot de accounts en persoonlijke informatie van 50 miljoen gebruikers. © ANP XTRA

Mogelijk hoge boete voor Facebook om groot datalek

Facebook kan mogelijk een boete krijgen van meer dan 1,6 miljard dollar (ongeveer 1,38 miljard euro) vanwege het grote datalek, waarbij hackers toegang kregen tot de accounts en persoonlijke informatie van 50 miljoen gebruikers. Dat schrijft zakenkrant The Wall Street Journal.

5 reacties

  • Melanie Degucht

    6 jaar geleden
    Facebook, Google en cie. zullen misschien ooit Europa links laten liggen met al die Europese regeltjes, je zet toch zelf iets op Facebook, dan ben je er ook verantwoordelijk voor.
  • Andres Donkers

    6 jaar geleden
    En de mensen die een account hebben worden zij ook vergoed? Of worden ze weer in de kou gelaten en riekt de staat alleen maar geld van het Facebook bedrijf? De mensen zijn het slachtoffer niet de staat!!!
  • Wilfried Van Esser

    6 jaar geleden
    1,6 miljard dollar is NIET ongeveer 863 miljoen Euro !
  • daniel vanmechelen

    6 jaar geleden
    En voor wie is die boete.
  • Eddy Dewyn

    6 jaar geleden
    Het is de moment om dollars te kopen