Meghan en Samantha Markle
Volledig scherm
Meghan en Samantha Markle © Photonews/Jeremy Vine

Meghans halfzus krabbelt helemaal terug: "Het spijt me ontzettend Meghan, hopelijk kunnen we elkaar ontmoeten"

RoyaltySamantha Markle (53), de halfzus van Meghan, heeft zich voor de allereerste keer uitgebreid geëxcuseerd voor de beledigingen aan het adres van haar zus. Ze hoopt op een ontmoeting, maar weet niet of die er gaat komen.

4 reacties

  • willy zachel

    6 jaar geleden
    Een halfzus van 53 jaar oud ! Terwijl je zelf maar 35 bent dan zou ik het woord zuster toch niet gebruiken want waarschijnlijk kent ze dat mens amper en dan misschien nog maar van horen zeggen Het is de dochter van haar vader maar die kent zij eigenlijk ook bijna niet
  • chelle db

    6 jaar geleden
    Jaja, ze wil gewoon een graantje van haar halfzus haar roem meepikken zeker. Want want zou het fijn zijn als ze samen met haar kan gaan shoppen terwijl ze daarna uitgebreid samen in de tabloids verschijnen. Nee, Meghan zal wel slimmer zijn dan dat hoop ik.
  • Patrick Rasschaert

    6 jaar geleden
    Zoals altijd berouw komt na de zonde
  • marijke deruyck

    6 jaar geleden
    Ze gooit het over een andere boeg, maar misschien heeft MM helemaal geen boodschap aan haar familie, misschien ook nooit gehad. Want die familie blijft maar hengelen naar aandacht op alle mogelijke manieren, hoe zuiver zijn hun bedoelingen dan. Had MM even veel omgang met hen vóór Harry of werd ze pas sinds ze met hem een relatie begon een interessant familielid ?