Dieter Bacquaert
Volledig scherm
© Dieter Bacquaert

Tanja Dexters heeft enkel haar naam verbonden aan de Flamingo Bar, maar... "Ze kan ook vervolgd worden als het foutloopt"

ShowbizzHet zit Tanja Dexters de laatste tijd niet mee. De opening van haar 'Flamingo Bar' draaide helemaal in de soep toen de nodige drankvergunningen niet in orde bleken. Uiteindelijk werd de bar verzegeld door de politie. De ex-miss vertelde in Gert Late Night vorige week dat ze het heel moeilijk heeft met de situatie. "Ik ben een alleenstaande moeder", aldus Tanja. "Ik heb twee moeilijke jaren gehad, zowel emotioneel als financieel. Ik probeer er weer bovenop te komen en te overleven." 

62 reacties

  • Louis Meeus

    6 jaar geleden
    Een hard werkende mens kan al eens tegenslag hebben zeker.......
  • Hilde De Smedt

    6 jaar geleden
    Als je het financieel moeilijk hebt als alleenstaande mama ga je niet jaarlijks 2 tot 3 keer op reis en koop je geen dure kledij en spullen. Zij doet dat wel. Ik geloof er niets van dat ze het financieel moeilijk heeft! Ze zoekt aandacht, en het lukt haar goed.
  • Glenn Verbeeck

    6 jaar geleden
    Mensen denk ook eens aan het dochtertje van Tanja aub, hoe moet dat kind zich voelen als ze weet wat voor dingen er allemaal gezegd en geschreven worden over haar lieve mama? En ik ben er ook zeker van dat Tanja een heel lieve mama is!! Stop er mee dus zou ik zeggen.
  • louis pippers

    6 jaar geleden
    Krijgt ze schrik dat ze zal veroordeeld worden met haar criminele partner en als ze het moeilijk heeft nog eens een rijke aan de haak slaan
  • Ewald Waldemar

    6 jaar geleden
    Als ik het financieel moeilijk heb, ga ik naar de Aldi of de Lidl. Kmoet er niet aan denken champagne te drinken en te gaan feesten!i 'Ocharme Tania'