Partijvoorzitter Gwendolyn Rutten op de fiets samen met Mechels burgemeester Bart Somers. Zullen de liberalen in Vlaanderen mee kunnen profiteren van zijn populariteit?
Volledig scherm
Partijvoorzitter Gwendolyn Rutten op de fiets samen met Mechels burgemeester Bart Somers. Zullen de liberalen in Vlaanderen mee kunnen profiteren van zijn populariteit? © OPENVLD

VOORUITBLIK. Open Vld wil meer blauw in de centrumsteden

Open Vld mikt bij de gemeenteraadsverkiezingen op succes in de centrumsteden. De liberalen willen de sjerp in Mechelen en Kortrijk behouden en zetten hoog in op Oostende en Gent. Een goede uitslag in de steden moet de partij een boost geven voor de parlementsverkiezingen van 2019.

36 reacties

  • jo vandenberghe

    6 jaar geleden
    Als ze politie bedoelen met blauw,akkoord.Maar hun partij kunnen we missen als de pest.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Met alle respect voor de mensen die hebben gereageerd op dit artikel. Ik had stilletjes gehoopt dat er niemand zou reageren. Ze zijn onze aandacht niet waard.
  • censor

    6 jaar geleden
    Die blauwe kiekens denken werkelijk dat ze voortdurend het warme water uitvinden, vooral dat Mechelaartje is nogal vol van zichzelf...is zijn studententijd vergeten, laat het me daarbij laten, met zijn "spitsbroeder" quikie van Kortrijk...was niet mooi.
  • Anne Callebaut

    6 jaar geleden
    Ze willen meer blauw op straat,welke partij vraagt dit al jaren??? Het VB natuurlijk,doe er dan iets aan blauwe graaiers.
  • Bob Bedford

    6 jaar geleden
    Sorry maar meer blauw in de steden dat roepen de politici nu al 30 jaar...blijkbaar denken ze dat de mensen snel vergeten...Het is toch steeds hetzelfde liedje...veel beloven, maar weinig tot niets realiseren...en het straffe is: er komt steeds minder blauw in de steden...je moet al veel moeite doen om ergens een politieagent te vinden op straat...soms sjezen ze eens voorbij in hun auto...maar te voet op straat ??? Of met de fiets ???