rv
Volledig scherm
© rv

Dashcam filmt hoe drie racende luxewagens frontale botsing veroorzaken

videoPoolse bestuurders van enkele luxewagens hebben een zwaar ongeval veroorzaakt in het noorden van Slovakije. Op dashcambeelden is te zien hoe een van de drie auto's tijdens een inhaalmanoeuvre op het verkeerde rijvak frontaal op een tegenligger botst. Opgelet: de beelden zijn niet voor gevoelige kijkers.

7 reacties

  • Kris Muller

    6 jaar geleden
    Is niet alleen in Oostblok landen, ook hier is het triestig gesteld veelal door bestuurders van grote suv voertuigen die denken dat ze koning van de weg zijn. En nee dat zijn geen jongeren. Maar zolang de politie de andere kant opkijkt.....
  • frank Deville

    6 jaar geleden
    Waar zitten al die zeveraars van vandaag nu, die vinden dat motorrijders gekken zijn en naar de technische controle moeten. Ik nodig hen uit eens een weekje bij mij achterop te zitten. Ik rijd nu 11 jaar zonder ongeval en bekeuring. Heb 8000 km in het Oostblok gereden, maar bijna iedere dag moet ik uitwijken of in de remmen gaan voor onze prachtige Belgisch chauffeurs.
  • jos schepers

    6 jaar geleden
    @ Jurgen met 550 PK en een idoot aan het gaspedaal maakt het niet uit of het een supercar is In dit geval gaan mensen gebroken voor hun leven naar een begrafenis.
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Ik denk niet dat je een Porsche Cayenne bij de supercars mag rekenen.
  • Johan Emmers

    6 jaar geleden
    Dit is moord, niet meer of niet minder !