REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Hamilton ook in 2e vrije oefensessie snelste, Stoffel Vandoorne 20e

Formule 1Lewis Hamilton (Mercedes) heeft vandaag ook de snelste tijd neergezet in de tweede vrije oefensessie van de Grote Prijs Formule 1 van Japan, de zeventiende manche van het seizoen.

22 reacties

  • Frank Rolus

    6 jaar geleden
    Oei Mad Max maar zesde tegenslag zeker of slechte afstelling ??
  • ton hartings

    6 jaar geleden
    zou die marco geen oog voor talent hebben lijkt me wel toch vettel riciardo max sains enz enz..als hij zegt dat svd te langzaam is voor de formule 1 dan zal er toch wel iets van waar zijn lijkt me zo
  • Michel Hadam

    6 jaar geleden
    Rudolf, wat de fans van Stoffels hier hebben geroepen zijn vooral onrealistische verwachtingen. Hij zou wel even wereldkampioen worden, in een Mercedes rijdt hij iedereen naar huis etc.. De realiteit is echter dat beide nooit gaat gebeuren. In bijna twee seizoenen helemaal niets laten zien. En dat kan zeker in een slechte wagen. Daar zijn voorbeelden genoeg van, dus roep aub niet over het materiaal en dat Stoffel tegengewerkt wordt, onzin!
  • Dan Imom

    6 jaar geleden
    Toto Wolf ziet ook duidelijk dat Stoffel te traag is voor de f1, maar die dan weer slimmer dan Marko en geeft Stoffel waarschijnlijk nog een aller laatste kans om hem te laten rijden in de tragere Formula E.
  • Lorea Del Rio

    6 jaar geleden
    Jan, dat Stoffel geen wagen kan afstellen