Antwerps korpschef Serge Muyters en sp.a-kandidate en ex-commissaris Jinnih Beels.
Volledig scherm
Antwerps korpschef Serge Muyters en sp.a-kandidate en ex-commissaris Jinnih Beels. © Photo News

Antwerpse politiechef razend op sp.a-kandidate Jinnih Beels: "Laat je niet gek maken door wat bepaalde Pinokkio's allemaal beweren in de pers"

Antwerps sp.a-lijsttrekker Jinnih Beels is niet te spreken over de interne brief van korpschef van de lokale politie Serge Muyters aan zijn agenten. Muyters ontkent daarin de beweringen van Beels - zonder haar bij naam te noemen - over een afbouw van de wijkwerking en roept op om het hoofd koel te houden "en ons niet gek te laten maken door wat bepaalde Pinokkio's allemaal beweren in de pers".

312 reacties

  • Ruud Roeders

    6 jaar geleden
    ze heeft wel iets hots, ze doet me denken aan ooit iemand met zonnepanelen . Was dat ook niet dezelfde partij ?
  • DANIEL MICHIELS

    6 jaar geleden
    een politie ambtenaar en zeker een commissaris moet neutraal zijn in de politiek
  • Vera Bres

    6 jaar geleden
    waar ,op welke dienst en met wie kan deze Mevrouw het wel goed stellen? ik denk nergens ,ze weet niet wat ze wil en volgens mij is ze ook nog onbekwaam.
  • Jef Pauwels

    6 jaar geleden
    Georchestreerd? Ze valt eigenlijk de politie niet aan, wel het beleid. En de mannen van het beleid stellen het altijd mooier voor dan het is.
  • Saadia Sellak

    6 jaar geleden
    De oplossing ligt in de combinatie, ze hebben eigenlijk beiden gelijk. De socialere aanspreekbare agent past in een preventie beleid en in situaties waarin gevoelige informatie uit een wijk getrokken moet worden. De repressieve agent die in zijn combi rondrijdt past in een situatie waarin potentieel gewapende misdadigers opgespoord moeten worden. Ze hebben beiden gelijk.