BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Twee op twee: Van der Poel blijft ook in Brico Cross Ronse aan honderd procent afwerken

VeldrijdenMathieu van der Poel blijft zijn prille veldritseizoen afwerken aan honderd procent. De Nederlander won na zijn eerste cross in Meulebeke nu ook de Brico Cross in Ronse. Wout van Aert en Michael Vanthourenhout reden op een afstand(je) naar de dichte ereplaatsen. 

41 reacties

  • gilbert desmet

    6 jaar geleden
    De spanning is er af, als het zo verder gaat met het veldrijden
  • Sara delaere

    6 jaar geleden
    Miss wel rik capelle maar gisteren was t toch enorm spannend zu en eerlijk ik had niet gedacht dat Mathieu Vdp 1ste ging worden. Plus er kan dan dan nog pech zijn of ongelukjes omdat Mathieu zoveel riskeert. Maar zoals ik al zei alle andere renners ook chapeau hoor!
  • Lodewijk Hillen

    6 jaar geleden
    Naar mijn mening is hier ietwat te weinig respect voor Van Aert, die ook op de weg toch al mooie staaltjes heeft laten zien. Natuurlijk wint VDP nu, net als vorig seizoen toen hij 80% (?) van alle koersen in het veld won. Maar tijdens het WK was VDP nergens en won Van Aert glansrijk. En in NL is het WK veruit belangrijker dan al die weekendse crossen.
  • Pieter De Ruyter

    6 jaar geleden
    Pfff,het legt weer aan voor een spannend seizoen.
  • Dirk Van Den Bossche

    6 jaar geleden
    Mensen die renners enkel kunnen afbreken zullen waarschijnlijk zelf nooit een sportprestatie geleverd hebben anders zouden ze beschaamd moeten zijn om steeds negatieve reacties te geven op de Belgen.