Bill Cosby
Volledig scherm
Bill Cosby © ANP

Bill Cosby eist de vrijlating en een nieuw proces

ShowbizzDe advocaten van Bill Cosby (81) eisen een nieuwe zaak. De voormalige televisiepresentator werd eind september veroordeeld tot tien jaar cel wegens seksueel misbruik, maar het proces zou volgens de advocaten bol staan van fouten. 

7 reacties

  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Hoezo eist. Heeft die wat te eisen?
  • Marc Geerts

    6 jaar geleden
    En ik eis een hoger pensioen.
  • Francinne Declerque

    6 jaar geleden
    Een serieverkrachter die nog net op tijd mooi veroordeeld werd zou zich beter gedeisd houden laat hem zijn oude dag maar wegteren in de gevangenis. Tzou helemaal af zijn als die verkrachter af en toe eens een stevige pandoering krijgt van de medegevangenen, een lesje in nederigheid.
  • yves dekeersschieter

    6 jaar geleden
    De advocaten proberen van de dader een slachtoffer te maken en van de slachtoffers daders, dat is nu de nieuwe norm en er is nog een mogelijkheid dat ze er in gaan slagen ook.
  • David Lievens

    6 jaar geleden
    Anita Wellens, en wat doen we met de twintig getuigen die de Republikeinen weigerden te horen?
  1. “In het begin stonden inwoners hier zeer sceptisch tegenover mij”: kijk binnen in restaurant van ‘Familie’-acteur Roel Vanderstukken
    Play
    Showbits
    1

    “In het begin stonden inwoners hier zeer sceptisch tegenover mij”: kijk binnen in restaurant van ‘Familie’-ac­teur Roel Vanderstuk­ken

    ‘Familie’-acteur Roel Vanderstukken (47) is ondertussen al een half jaar eigenaar van een eigen brasserie in Kontich. “Toen ik en mijn zakenpartner plots voor de gesloten deur stonden bij de zaak waar we altijd afspraken dachten we: dit kunnen we niet laten gebeuren ”, aldus Roel. “In het begin waren ze in Waarloos sceptisch, ondertussen voel ik me helemaal thuis", vult hij aan. Hoe betrokken is Roel bij de zaak? En heeft de extra job invloed op zijn rol in ‘Familie’? In deze Showbits kom je het te weten.
  2. ‘Nonkels’-acteurs Blaise en Assa zijn ook een koppel in het echte leven: “Het was geen liefde op het eerste zicht”
    PREMIUM
    TV
    7

    ‘Non­kels’-ac­teurs Blaise en Assa zijn ook een koppel in het echte leven: “Het was geen liefde op het eerste zicht”

    De knetterende chemie die u op het scherm ziet tussen ‘Nonkels’-acteurs Blaise Afonso (30) en Assa Sylla (27) is er ook in het dagelijkse leven. Vier jaar geleden leerden de twee elkaar kennen op een filmset en intussen zijn de tortelduiven getrouwd en de ouders van een pasgeboren baby. In dit interview vertellen Blaise en Assa hoe het is om als koppel samen te werken en staan ze stil bij het racisme dat ‘Nonkels’ tackelt. “In Italië werd ik tegengehouden op de luchthaven. ‘Je moet betalen of je mag het land niet binnen', kreeg ik te horen.”