Het gebouw waarin de weverij Van Maele huisde.
Volledig scherm
Het gebouw waarin de weverij Van Maele huisde. © Google Maps

Deurwaarder zet werkgever en voltallig personeel van Tieltse weverij buiten

Weverij Van Maele heeft vanochtend een deurwaarder over de vloer gekregen. Samen met de politie werden alle werknemers en de bedrijfsleider uit de gebouwen ontzet. Het terrein werd een tijd geleden verkocht aan een projectontwikkelaar, en die wil nu starten met de bouw van verkavelingen op het terrein.

30 reacties

  • Hugo COOLSAET

    6 jaar geleden
    Het geld van de verkoop zal waarschijnlijk al in de VS zitten. Het personeel en de schuldeisers zijn de pineut. Hoe dat de vakbonden dat niet hebben zien aankomen.
  • Regis Desmet

    6 jaar geleden
    Dumobil hopelijk moet er niemand nog iets van u
  • Marleen Mortelmans

    6 jaar geleden
    Als 't niet gaat, dan gaat het niet en moet je stoppen. Ze moesten er normaal gezien in augustus uit, dus hebben een maand extra gekregen. En een contract is een contract. De nieuwe eigenaar moet erover kunnen beschikken. Ik weet niet of het gebeurd is, maar een brief om de deadline en ontzetting aan te kondigen ware wel zo beleefd geweest.
  • Paul Velghe

    6 jaar geleden
    Bewijs dat deurwaarders lieden zonder hart zijn en rijkelijk leven, alleen opkomen voor zij die geld hebben, en de gewone mens zonder sjrupules in de miserie duwen. Maar wat wil je van gebuisde advocaten.
  • Frank Joos

    6 jaar geleden
    Gewoon falliet verklaren is simpelste oplossing als er toch geen geldschieter is.