Kristof Calvo van Groen.
Volledig scherm
Kristof Calvo van Groen. © BELGA

"Uitgebluste" Michel kan oppositie niet overtuigen: "Geen woord over Arco of het klimaat"

Oppositiepartijen sp.a, Groen en Vlaams Belang reageren teleurgesteld op de regeerverklaring van premier Charles Michel. Volgens sp.a-fractieleider Meryame Kitir gaf de premier een "uitgebluste" indruk en volgens Vlaams Belang-fractieleider Barbara Pas dreigt "opnieuw een jaar van ontgoocheling". Voor Kristof Calvo (Groen) was het klimaat "de grote afwezige" in de State of the Union.

91 reacties

  • GERARD DE PELECIJN

    6 jaar geleden
    Ze zouden beter eens over zichzelf praten hoever de zever al bestaat?
  • Peeters Freddy

    6 jaar geleden
    Noem mij één groene politieker die ooit al iets goed gedaan heeft voor het land. Ze liggen te debatteren over schone lucht, 8000 mensen omarmen de stad, de curieuze neuzen platiekjes hangen ze aan bepaalde straten en dagelijks doen de mama papa de kinderen naar de schoolpoort met, jawel de auto maar daar zegt V Besien niets over.
  • Dierckx Rudi

    6 jaar geleden
    Dat Calvo Arco er bijhaald is puur platte politiek (zijn we gewoon van populisten). Maar wat ik zeker weet waar groen meebestuurd, de grote meerderheid van de bewoners meestal zeer ontevreden zijn.
  • jack vandenhende

    6 jaar geleden
    Calvo moet onder de grond kruipen van schaamte . Hij is waarschijnlijk vergeten wat er gebeurd is met het Paars debacle , waarin zijn partij ook mee in de regering zat . Het is zeer laf om nu kritiek te geven op een regering , die de puinhopen van Paars en Di Rupo moet opruimen . Maar ja , wat kan je anders verwachten , van het linkse droomfabriek en leugenpaleis .
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    We zouden het begroeten dat ze zo stilaan de Arco beleggers stoppen met hun te laten in slaap wiegen,niks van jullie belegging zal terug komen ,verjaring nabij en stop met verkeerde stemgedrag een heel land te gijzelen.