VTM NIEUWS
Volledig scherm
© VTM NIEUWS

Al meer dan 1 miljoen mensen vulden onze stemtest in, jij ook al?

De Stem van Vlaanderen, de stemtest van Het Laatste Nieuws en VTM NIEUWS, heeft de kaap van 1 miljoen deelnemers overschreden. Het is de grootste stemtest van Vlaanderen die je helpt om weloverwogen een stem uit te brengen. Ontdek op destemvanvlaanderen welke politicus het meeste aansluit bij jouw standpunten.

59 reacties

  • Koen Verbeeck

    6 jaar geleden
    Waar zijn de resultaten van dat miljoen???
  • Elle Devee

    6 jaar geleden
    Doe de stemtest. Ja hoor, behalve voor de Brusselse Vlamingen. Wij tellen gewoon niet mee voor Vlaanderen. Hallo Vlaanderen? In Brussel wonen ook Vlamingen hoor.
  • Eric Cuylle

    6 jaar geleden
    Heb die test nie nodig....
  • Joan Lute

    6 jaar geleden
    Onze stem en die van miljoenen kiezers is toch niets waard dus het zal een protest stem worden wetende dat we alleen nog maar goed zijn om belastingen te betalen terwijl we niet meer thuis zijn in eigen stad.
  • Bene Devos

    6 jaar geleden
    Ik vrees dat voor mensen waarvan de test niet klopt, vooral een probleem hebben met perceptie van de vragen. Die denken in een bepaalde richting en denken niet goed genoeg na over wat ze "werkelijk" willen en wat ze "denken" dat ze moeten willen aangegeven door hun favoriete politieker. Dat zijn tekenen van manipulatie of gebrainwasht zijn door politici.