Migranten verzamelen aan het Maximiliaanpark in Brussel.
Volledig scherm
PREMIUM
Migranten verzamelen aan het Maximiliaanpark in Brussel. © Photo News

Nooit eerder zo veel immigranten in België, maar het zijn vooral Europeanen

België ontving nog nooit zo veel immigranten. Maar bijna twee derde van al die nieuwkomers blijken wel Europeanen te zijn. Hoezeer het vluchtelingenprobleem de gemoederen ook beroert, toch zijn asielzoekers slechts goed voor tien procent.

34 reacties

  • Mario Bocque

    6 jaar geleden
    Kom maar allemaal binnen. Het is allemaal gratis en in de toekomst zullen wij als we oud en versleten zijn wel op ons kin kloppen en werken tot we erbij vallen.
  • Berdine BERDINE JOOS

    6 jaar geleden
    En wij maar betalen.
  • Joan Lute

    6 jaar geleden
    Europeanen zijn zij die hun wortels in Europa liggen. Echte Europeanen respecteren scheiding tussen kerk en staat en onze grondwetten die behelzen dat gelijkheid tussen vrouw en man evidentie is en relatievormen ongeacht geaardheid gerespecteerd moeten worden en zelfs wettelijke erkenning genieten omdat we allen voor de wet gelijk zijn. Wie dit niet kan verkroppen hoort hier niet.
  • Veerle Hertens

    6 jaar geleden
    Dat is toch logisch. Voor Europeanen is het veel makkelijker om zich hier te registreren...
  • lilianne van neylen

    6 jaar geleden
    Ze komen hier “werken” of beginnen als “zelfstandige” om vervolgens geen Btw , geen rsz noch belastingen te betalen of om een familielid een operatie laten te ondergaan , gratis weliswaar. Verder is de hangmat voor mensen die hier nooit een euro hebben afgedragen nergens zo comfortabel. Daarom is er geen geld voor het pensioen van de Belg die 45 jaar afgedragen heeft! Want een Belg, daar moet niet voor gezorgd worden, die moet alleen betalen