Volgens het kabinet-Geens is alles volgens de regels verlopen. "De voorzitter van FOD Justitie heeft de kandidaten die het best scoorden op de testen gesproken en zijn keuze viel uiteindelijk op Van De Voorde."
Volledig scherm
Volgens het kabinet-Geens is alles volgens de regels verlopen. "De voorzitter van FOD Justitie heeft de kandidaten die het best scoorden op de testen gesproken en zijn keuze viel uiteindelijk op Van De Voorde." © EPA

Nieuwe topman gevangenissen is medewerker Geens: "Kwam niet als beste uit de test"

Het gevangeniswezen krijgt een nieuwe baas: Rudy Van De Voorde, een kabinetsmedewerker van minister van Justitie Koen Geens (CD&V). Nochtans kwam na het examen bij Selor, het aanwervingsapparaat van de overheid, Mathilde Steenbergen als beste uit de bus. 

48 reacties

  • philippe dusablon

    6 jaar geleden
    minister van justitie kwam ook niet als beste uit de test, maar tja, we moeten gaan stemmen als ganzen hé.
  • chris delanghe

    6 jaar geleden
    de nieuwe topman zal zonder twijfel een topverdiener zijn. Deze topman heeft nog niets bewezen net zoals de meeste politiek benoemden maar wordt al gebombardeerd in de perceptie als de topman, zoals het in brussel volloopt met dat soort clowns.
  • Hans Plas

    6 jaar geleden
    Hij was wel de best; de beste vriend van Geens!
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Dat ging allemaal "veranderen "met nva . Veel beloven en weinig geven doet zotten in vreugde leven.Ze spelen het spel gretig mee want als grootste partij willen ze zelf de meeste postjes . Wil je ambras in jullie gemeente stem dan voor nva . Wil je dat er op een degelijke manier zonder ruzie in jullie gemeente wordt bestuurd kies dan voor een andere partij ( maakt niet uit wie)
  • luc baken

    6 jaar geleden
    eigen vriendjes eerst ... ook een cordon ?