BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Thomas Vermaelen zes weken aan de kant

2 reacties

  • Janssens Paul

    6 jaar geleden
    Wie heeft ervoor gezorgd dat Stanciu vertrokken is bij RSCA? Hij heeft vanaf het begin weinig kansen gehad, niet bij bestuur, trainers, supporters en anti-supporters, maar vooral journalisten/analisten/experten(?) hebben hem week na week de grond ingeboord en geschreven... nu afkomen alsof RSCA een blunder begaan heeft door hem te laten gaan, is van een ongekend cynisme zonder weerga!!
  • Mulinho Kingsley

    6 jaar geleden
    Nooit getwijfeld aan Stanciu.. Anderlechtspeler pur sang.. verzopen in het anti voetbal van weiler.. te weinig kansen gekregen van Hein..
  1. Wéérgaloze traptechniek van Puertas of foutje van Lammens? En maakte Warleson de blunder van het jaar? Alle JPL-hoogtepunten op een rij
    9

    Wéérgaloze traptech­niek van Puertas of foutje van Lammens? En maakte Warleson de blunder van het jaar? Alle JPL-hoogtepun­ten op een rij

    Union doet weer helemaal mee voor de titel na de overtuigende 0-3 overwinning op de Bosuil. Puertas opende de score met een héérlijke vrije trap. Ook Club Brugge en Anderlecht wonnen met ruime cijfers. Bij Club maakte Igor Thiago na elf wedstrijden droogte nog eens een goal, de zege van Anderlecht - na onder andere een blunder van Cercle-doelman Warleson -, kreeg nog een zure nasmaak toen Anders Dreyer geblesseerd naar de kant moest. Bekijk hieronder de opvallendste fases en de highlights van elke match in de play-offs van het voorbije weekend.
  2. Ambitieus Antwerp mikt op minstens 5.000 extra plaatsen op de Bosuil tegen play-offs 24-25
    15

    Ambitieus Antwerp mikt op minstens 5.000 extra plaatsen op de Bosuil tegen play-offs 24-25

    Antwerp schakelt. Terwijl de Great Old nog volop in een sportieve strijd is verwikkeld om een zo gunstig mogelijk Europees ticket af te dwingen in de huidige Champions’ Play-offs, én eventueel een derde bekerwinst in 7 jaar in de finale tegen Union op 9 mei, is het stamnummer 1 al volop bezig met de voorbereiding naar volgend seizoen toe. Zowel sportief als extrasportief klinken er binnen de wandelgangen van de club de laatste weken enkel positieve geluiden.