.
Volledig scherm
. © thinkstock

Britse tv-presentatrice had al 35 miskramen: “Dokters weten niet wat er mis is”

Een Britse tv-presentatrice heeft openlijk gesproken over een stil verdriet dat ze al jaren met zich meedraagt: Alex Kramer had in zeven jaar maar liefst 35 miskramen. In april verloor ze nog een ongeboren tweeling. De vrouw, inmiddels veertig, maakt zich nu op voor een laatste IVF-behandeling. “Als die niet lukt, moet ik het loslaten.”

5 reacties

  • Marco Maerten

    6 jaar geleden
    2 kinderen is voldoende,waarom al die moeite voor nog meer? De wereldbevolking stijgt angstwekkend,zelfs nog in de rijke landen wiens ecologische voetafdruk vele malen groter is dan een kind geboren in de derde wereld.
  • Geert Vaelen

    6 jaar geleden
    Het kan ook zijn dat ze beiden niet compatibel zijn. Ik heb ook eens gehoord dat een vrouw enorme uitslag en dergelijke kreeg en flauwviel na de daad, de boosdoener bleek de man z'n sperma te zijn, ze kreeg een allergische reactie op een bestanddeel van z'n sperma.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Ik weet niet wat er erger is. 100% onvruchtbaar zijn, en je kinderwens volledig mogen opbergen, of al 2 kindjes hebben en geen 3e meer kunnen krijgen..
  • Steven Goossens Schenck von Toutenburg

    6 jaar geleden
    De natuur lost altijd zijn eigen problemen op... Ik snap niet dat dokters altijd willen ingrijpen bij zwangerschappen.... als het niet lukt wil dat zeggen dat er iets mis is!
  • Jos Plessers

    6 jaar geleden
    Ze heeft er al 2 gezonde.Wij geen,helaas.Onmogelijk zwanger te raken,mijn vrouw.Ook niet met IVF. Dus,niet te zeer klagen eh mevrouw!