EPA
Volledig scherm
© EPA

Jambon: "Francken één van de opties om Vandeput te vervangen als minister"

Wie zal Steven Vandeput vervangen als minister van Defensie en Ambtenarenzaken in de regering-Michel nu de N-VA'er burgemeester wordt van Hasselt? Volgens N-VA-vicepremier Jan Jambon wordt die vervanging in de komende weken rustig bekeken. In de kranten wordt daarover al duchtig gespeculeerd. 

48 reacties

  • Marc Geerts

    6 jaar geleden
    Laat Theo maar waar hij nodig is.
  • Jos Temmerman

    6 jaar geleden
    Tuurlijk is Francken goed bezig ,er zijn er nog nooit zoveel binnengelaten als nu. Als hij er 5 buitenzet in grote letters in de krant, maar de week nadien laat hij er 1000 binnen,lees je niks over en wordt het stilgehouden.
  • johan vankeirs

    6 jaar geleden
    Ik zou niet direct weten wie hem kan vervangen.Het is in ieder geval geen gemakkelijke post nu niet en in de toekomst nog minder.Theo heeft reeds de nodige ervaring opgedaan en contacten gelegd.Ook de stank voor dank heeft hij erbij gekregen.Het is niet voor iedereen weggelegd!
  • Thiery Vansweevelt

    6 jaar geleden
    @Gilbert Vermeersch Armoedebestrijding is haar post niet? Kun je mij haar concrete verwezenlijkingen even oplijsten of volstaat wat roepen om in de media te komen voor u als staatsecretaris?
  • Gilbert Vermeersch

    6 jaar geleden
    joske duriau, nee hoor de NVA’rs vluchten niet, er komt een andere NVA’r in de plaats. Maak je vooral geen zorgen, het blijft in goede handen..