VIDEO. Deze maatregelen belooft Pro League-voorzitter Marc Coucke om macht van makelaars in te perken

Belgisch voetbalDe Belgische voetbalclubs gaan de macht van makelaars in ons land aan banden leggen. Dat heeft Pro League-voorzitter Marc Coucke vanavond aangekondigd. Zo komen er onder meer maximumpercentages voor makelaarscommissies. Ook stelt de Pro League zich burgerlijke partij in de affaire ‘Propere Handen’.

33 reacties

  • eric maier

    6 jaar geleden
    Coucke wil veranderingen, omdat hij bij zijn intrede van het voetbal al zag dat het hele systeem een rotte puinhoop is. De boekhouding van Anderlecht was een ramp en het werd niet geleid als een bedrijf maar als een liefhebberij. Tevens hij hij een punt dat de makelaars alle macht hebben. Ze beheren niet enkel voetballers. Bovendien zijn er diverse al gelinkt geweest aan het criminele milieu. vanwaar halen ze zoveel geld denk je ?
  • Guy Bekaert

    6 jaar geleden
    Hou aub op met mensen voor te liegen , het ganse voetbal is rot van binnen uit , het zijn niet alleen de makelaars die corrupt zijn maar ook bestuursleden en voorzitters die meedrijven op een wolk van hoogheidswaanzin en corruptie .!
  • frans ornelis

    6 jaar geleden
    nu zijn het nog de supporters de schuldige die moeten zwijgen als de refs niet door de grote clubs onder druk werden gezet zou alles veel eerlijker zijn gelopen misschien moet coucke de supporters een plakband op hun mond leggen om hun het zwijgen op te leggen de bevoordelen die een paar clubs de laatste jaren hebben gekregen was echt schandalig en daar moet een einde aankomen maar ik vrees ervoor
  • Marc Ledure

    6 jaar geleden
    Coucke is aan het kijken waar hij geld kan uit slaan.
  • Richard Naegels

    6 jaar geleden
    Gooi alles niet in de richting van ,wie speelt er in mee,zuiver de BOND en geef wat minder representatiefuncties weg,sorry het heeft altijd bestaan,men heeft altijd door de vingers gezien maar niet wat moest gezien worden en meegevoetbalt of moeten we zeggen meegespeelt?