Lange wachtrijen op Brussels Airport door stiptheidsactie douaniers

BinnenlandDe douaniers op Brussels Airport houden vanmorgen een stiptheidsactie om het personeelstekort aan te klagen bij de diensten die personen en goederen controleren. Voor de passagiers van de aankomende vluchten spreekt de vakbond ACV Openbare Diensten over wachttijden van één tot twee uur. Ook op andere dagen dreigt de vakbond met acties.

7 reacties

  • Rudi Coenen

    6 jaar geleden
    20 jaar en meer op reis, 2 maal per jaar... nooit,nooit dus nooit gecontroleerd geweest op eender welk aankomstuur of vanuit eender welk land... telkens stonden er minstens 3 a 4 "ambtenaren" te gapen, zonder iemand te controleren...eigenlijk doen ze bij deze akties dus enkel hun werk waar ze voor betaald worden...tot ze terug kunnen gaan rusten :)
  • Elle Devee

    6 jaar geleden
    Ze zeggen zelf dat ze normaal gezien maar sporadisch iemand controleren maar dat ze nu iedereen controleren om het gebrek aan personeel aan te kaarten. Telkens wanneer ik op Zaventem aankom zie ik de douaniers gezellig staan keuvelen. Wat is dus de bedoeling? Dat er daar nog meer staan te kletsen.
  • bart daems

    6 jaar geleden
    Er is eerder een probleem in de planning denk ik, op sommige momenten staan die in de aankomsthal met 6-7 personen lekker te kletsen met elkaar...en kijken ze U aan zoals een koe haar kalf
  • Erwin VD

    6 jaar geleden
    Wanneer beseft men eens dat acties die burgers treffen en pesten, geen sympathie of begrip opwekt. Als men echt wil actie voeren, doe dat dan eens voor lange duur over meerdere dagen of weken( dus niet zo maar een demonstreren en gedaan hé!) rondom de parlementen en desnoods aan de woningen van de betreffende politici! Wedden dat ze zich dan wel anders gaan gedragen! Dat wil niet zeggen dat er baldadigheden moeten gebeuren hé!
  • geert voet

    6 jaar geleden
    De overheid luistert niet zeggen de vakbonden ! Dan moet de burger het maar te verduren krijgen gelijk altijd !!