Guy D'haeseleer (R) van Forza Ninove.
Volledig scherm
Guy D'haeseleer (R) van Forza Ninove. © BELGA

Forza Ninove-kopman laat moed niet zakken: "Stof laten neerdalen en dan zoeken naar een oplossing”

"Ik wil het stof nu enkele dagen laten neerdalen. Daarna zal ik opnieuw mensen contacteren." Dat zegt Guy D'haeseleer van Forza Ninove, daags na de afwijzing van N-VA.

68 reacties

  • Catje Vandriesse

    6 jaar geleden
    Idd,opnieuw laten kiezen en hopen dat ze nu 50% halen!!!
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    De verzuurden zitten toch bij links, ze prediken verdraagzaamheid en een positief project een warme samenleving, maar willen met niemand samenwerken die niet in hun politiek correcte plaatje past. De mensen die voor deze partij gestemd hebben betalen braaf belastingen die ook gebruikt wordt om de sociale zekerheid van de linkse kiezers te betalen en hun wedden, dus zou ik maar wat verdraagzamer worden, een terrorist en fraudeur krijgt een tweede kans een ex- Vlbelanger nooit.
  • bob jansens

    6 jaar geleden
    NVA gaat van 5 naar 2 zetels. Maw men heeft niet voor NVA gestemd. Men kan moeilijk eisen dat een partij waarvoor men niet gestemd heeft mee doet aan een coalitie. OVLD daarentegen heeft 9 zetels behaald en heeft dus ook een verantwoordelijkheid tegenover de kiezers/bevolking.
  • Frans Peeters

    6 jaar geleden
    Het voorbeeld is gegeven in Oostende en Gent, met alle verliezende partijen noemen ze de wil van de kiezer??? Maar BDW heeft gezegd dat ze in Ninove voor oppositie kiezen we zullen zien wat zijn woord waard is
  • Karel Van Geel

    6 jaar geleden
    Stop het ondemocratische cordon sanitair en respecteer de wil van de kiezer door een coalitie te vormen met deze man. De politici van de traditionele partijen zeggen steeds de kiezer beslist wel hier heeft de kiezer net als in Grimbergen overduidelijk beslist dat ze een nieuwe weg willen inslaan.