VTM NIEUWS
Volledig scherm
© VTM NIEUWS

VIDEO. Zo nam Bart De Wever journalist beet op verkiezingsdag

Bart De Wever werd afgelopen zondag de grote winnaar in Antwerpen, maar ook op sociale media scoorde hij. De N-VA-politicus wuifde tijdens de live-uitzending van de VRT vanuit zijn woning naar de camera’s, terwijl de journalist op dat moment zei dat het onduidelijk was of De Wever nog in zijn woning zat. Tot groot jolijt van heel wat Twitteraars. Paul Jambers was getuige van het moment voor zijn programma ‘Jambers in de Politiek’, waarin De Wever ook zegt dat het tijd is voor een verzoening met links.

38 reacties

  • Freddy De Vos

    5 jaar geleden
    Den onnozelaar! Anders zit hem altijd ruzie te maken met de andere partijen of leugens te vertellen! Ik moet van die aap en die partij niets weten! Ze zouden die partij moeten verbieden! Hun slogan is ook één grote leugen! Verandering voor vooruitgang? Achteruitgang ja!
  • Eddy DESMET

    6 jaar geleden
    Wie samenwerkt met een opportunist, populist en bedrieger als Bart De Wever, zal vroeg of laat tot de vaststelling komen dat dit een zware vergissing was. Een dergelijke bedrieger is je vertrouwen nooit aard.
  • Ronald Boudewijns

    6 jaar geleden
    Belachelijk doen is dat “humor”? En Chris devlaeminck? Vlaams blok waarschijnlijk al vergeten met hun monsterscore? Wie waren toen de “slechte” loosers? Rap een cordonneke omdat ze te groot werden voor “ traditionele” partijen , en die zever voor een verloren democratische “stem”? Wacht maar stilletjes af die stemmekes van Vlaams belangers die nu nog N-VA stemmen komen toch terug en rapper dan je denkt .... N-VA en groen samen ? Bochtje van 180 gr ? Te zot voor woorden...
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Dat bewijst dat Bart gevoel heeft voor humor wat je zelden ziet bij politiekers.
  • Max Illens

    6 jaar geleden
    Beste burgemeester ooit voor ‘t stad!