Boterman
Volledig scherm
© Boterman

Veel begrip voor uitbater die kinderen toegang weigert in zijn brasserie

Het nieuws over de brasserie-uitbater die geen kinderen duldt in zijn zaak in Nieuwpoort beroert duidelijk de gemoederen. Een facebookpost van een moeder die met haar zoon geen tafeltje kreeg en fel van leer trok tegen de uitbater, werd in enkele uren duizenden keren gedeeld.

404 reacties

  • walter minnekens

    6 jaar geleden
    Als die kinderen storend (zeer storend)zouden zijn en hinderlijk voor de andere klanten begrijp ik de uitbater wel.wat ik anderzijds niet begrijp is dat honden WEL toegelaten worden,de voedselinspectie is soms zeer arrogant naar de uitbaters toe bij een controle voor een mug in de keuken zouden ze de zaak sluiten !
  • Hannelore De Baets

    6 jaar geleden
    Een bestaan toch ook al "adults only" hotels, dus waarom geen "adults only" restaurant. Ik begrijp dat mensen eens rustig willen gaan eten. Er zijn genoeg zaken (met speeltuinen) voor kindjes.
  • kurt langlois

    6 jaar geleden
    Super, totaal respect voor deze man. Ongemanierde kwekkers moeten buiten blijven. Hopelijk volgen er nog veel restaurants .Nergens kan je nog rustig zitten want de ouders hebben geen tijd voor hun kwekkers ,de smartphone gaat voor alles.ps, ik heb zelf kinderen Met manieren
  • Tom Van Dyck

    6 jaar geleden
    Bende haters! De uitbater kan inderdaad bewust de keuze maken om enkel volwassen toe te laten in zijn zaak. Als hij hiermee de mensen wil aantrekken die hier ’kinderachtig’ reageren, dan weet ik niet of de zaak er veel aangenamer op wordt... en je kan het draaien en keren zoals je wil... haters zullen haten. Gelukkig dat jullie dit dan willen doen als er geen kinderen in de buurt zijn!
  • Frans Dedokker

    6 jaar geleden
    Dat ze naar mc.donalds gaan, dat is daar al een speeltuin..