Photo News
Volledig scherm
© Photo News

VIDEO. Leko weer klaar voor de strijd: “Club Brugge is mijn tweede familie. Hoe ze me daar gesteund hebben, dat was echt speciaal”

Club BruggeIvan Leko heeft er een meer dan heftige week opzitten. Vorige week woensdag werd hij nog uit zijn bed gelicht in het fraudeonderzoek van het Belgisch voetbal, maar morgen zit hij weer op zijn vertrouwde bank bij Club Brugge. Vandaag bedankte de graag geziene Kroaat in Jan Breydel de fans al voor de steun.

35 reacties

  • Miguel N. Noridine

    6 jaar geleden
    ziekelijk gewoon. Hoe komt het dat ik nooit opgepakt wordt voor witwaspraktijken? Maar kom laat ons deze schandvlek bewierroken en er voor applaudiseren. Straks krijgt hij bij de boeren in Brugge nog een standbeeld.
  • Herwig Depoorter

    6 jaar geleden
    De heiligverklaring van Leko , begint toch eigenlijk belachelijk te worden.
  • Allard Emile

    6 jaar geleden
    Hij is toch vervolgd voor witwassen van onder tafel inkomen hé! Probeer het jij maar eens, het zal vlug opgelost zijn ma gedacht! Treuren zoals hij doet trekt nergens op en zagen en zeuren ook niet. Dus manneke het kopeke naar beneden en zich klein houden is het beste wat je mag doen! En zijt blij dat je nog werk hebt !
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    De Naeyer "daar passen we in Brussel voor". Hoelang heb jij in coma gelegen ? Anders zijt ge toch niet bij uw volle verstand hoor ! En blijkbaar zijt ge ook niet op de hoogte van het reilen en zeilen in de familie. Of zijn jullie de familie DASH misschien ?
  • Marc Ledure

    6 jaar geleden
    Eric Van den Bergh. Eric ik zou toch eens goed nadenken voor ge zo zever uitgaat. Er gangt geen vuiltje aan de lucht - Leko heeft niets te verbergen ze zouden hem niet vrijlaten zonder voorwaarden. Of weet ge niet wat het wil zeggen ZONDER VOORWAARDEN ???.