AFP
Volledig scherm
© AFP

Trump steeds woester om migrantenmars die richting VS trekt: “Ik sluit de grens met Mexico!”

De Amerikaanse president Donald Trump heeft er in een reeks Twitterberichten vandaag mee gedreigd de grens met Mexico te sluiten. Hij zegt daar desnoods militairen voor in te zetten.

57 reacties

  • Paul COLIN

    5 jaar geleden
    Als we zien hoever die president ons kan verdelen, hoe erg moet het dan niet zijn in de VSA? Dat land verdient beter.
  • Kurt Swinnen

    6 jaar geleden
    Haha, hoe we ons druk kunnen maken over een groep wandelende mensen, mannen, vrouwen en kinderen die vreedzaam een soort bedevaart doen.... Net alsof dat het belangrijkste nieuws in de wereld is!
  • diane colman

    6 jaar geleden
    Ja ik denk zoals Natacha dat ze ginder niet zo verwend worden als in Europa waar ze zich maar moeten laten inschrijven en van leefloon, kindergeld enz. kunnen genieten.Ze moeten aan geboortebeperking doen want de wereld geraakt overbevolkt en ze breken uit... Ga en vermenigvuldig U moet eruit.... En Europa zou ons beter moeten beschermen en geen vreemdelingen meer mogen binnenlaten.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    en altijd zit US ertussen, ? Hoe belachelijk kan obsessie tegen een persoon zijn Nick Blomme? BTW, Trump is niet de beste president ooit...maar wel één van de betere (volgens de meeste Amerikanen, en die kunnen het weten, linkse idioten in België zeggen van niet, maar hoe kunnen die dat weten?)
  • Marc Decoutere

    6 jaar geleden
    Zijn dit echt politieke vluchtelingen? Of zijn het economische vluchtelingen (profiteurs) ? In geval bij het tweede gewoon pertinent weigeren! Politieke daar moet in het eerst volgend land waar ze zijn Oplossing voor gevonden worden. Deze groep zijn rugzaktoeristen die uitkeringen willen om naar thuisland te sturen via moneytransfer.