Groen-voorzitter Meyrem Almaci
Volledig scherm
Groen-voorzitter Meyrem Almaci © BELGA

Vlaams Belang sleept Groen-voorzitster Meyrem Almaci voor rechter wegens laster

Het Vlaams Belang heeft een klacht ingediend tegen Groen-kopstuk Meyrem Almaci. Dat melden de kranten van Mediahuis. Aanleiding zijn de uitlatingen van Almaci in het kopstukkendebat op Eén. De voorzitster van Groen had Vlaams Belang als racistisch ­bestempeld, maar dat vond Van Grieken "gratuit en lasterlijk".

451 reacties

  • Filip De Meuter

    6 jaar geleden
    Bij die linksen is tegenwoordig alles wat hun visie niet is racistisch , extreem , discriminerend , maar de stem van 100.000den gewoon negeren is democratisch ?! Dat het maar vlug mei 2019 is , een links beleid dat niet-Belgen op de eerste plaats zet moet afgestraft worden , onze minder bedeelden, gehandicapten, sociale woningen... moeten eerst geholpen worden ! Geschat begrotingstekort 2019 : 8,2miljard euro - jaarlijkse immigratiekost : 7,2miljard euro , hoeft geen verdere commentaar !!
  • Carlo Blanckaert

    6 jaar geleden
    Het is symbolisch. Die groenen snappen het weeral niet. Man wie heeft daar nu toch weeral op gestemd.
  • jan verbruggen

    6 jaar geleden
    Dat een partij jarenlang discriminatie en racisme hoog in haar vaandel voert en zich afficheert met de slogan 'eigen volk eerst' , daarna zijn door zichzelf geprofileerde imago wil gaan aanvechten voor de rechter, getuigt ofwel van domheid, ofwel van verregaande decadentie en misplaatste brutaliteit.
  • daniel moniez

    6 jaar geleden
    er had nooit ne cordon mogen zijn, had vlb mee geregeerd,was beter of minder geworden,? nu heeft iedereen raden naar....................
  • Robby Kessen

    6 jaar geleden
    Groen is evenals het VB een extreme partij, maar zij zijn toegelaten en mogen andere beledigen.