Tarik Chadlioui
Volledig scherm
Tarik Chadlioui © Photo News

Antwerps gerecht legt beslag op spaargeld en huis Borgerhoutse haatprediker Tarik Ibn Ali

Het Antwerpse gerecht heeft een fraude- en witwasonderzoek geopend tegen de beruchte Borgerhoutse haatprediker en terreurverdachte Tarik Ibn Ali - echte naam: Tarik Chadlioui - en zijn echtgenote. Ze worden verdacht van socialezekerheidsfraude en het witwassen van geld, schrijft Gazet Van Antwerpen vrijdag.

53 reacties

  • Caroline Bex

    6 jaar geleden
    Zo onschuldig is die man niet, Abdelillah, als je zonder scrupules kindergeld int als je er geen recht op bent, dan ben je een fraudeur. De overheid legt dan ook terecht beslag op zijn vermogen, ongeacht of je moslim, atheïst, christen of jood bent... Jij zou ook boos moeten zijn als iemand jouw belastinggeld frauduleus aanwent!
  • zina riffia

    6 jaar geleden
    Excuseer Marc de Vos, heb enkel uw reactie gelezen. Ik ben een Marokkaanse, woonachtig te Borgerhout. Dit ben ik niet en doe ik niet. Ik leef en woon in Borgerhout. Het zijn vaak mensen die niet van Antwerpen zijn, nogal haatdragend reageren? Why?
  • Abdelillah Azzouzi

    6 jaar geleden
    Deze man is onschuldig tegenwoordig is een goede moslim een terorist. in plaats van deze man uit de cel in spanje te halen waar hij onschuldig zit maken ze het nog af door al zijn bezittingen af te nemen wat moeten jullie van moslims zo zouden jullie nooit tegen een gelovige jood of christ doen lafaards!!!
  • Sam Valkenborgs

    6 jaar geleden
    Van Besien is dat niet uw “leuk” Borgerhout.
  • Sam Valkenborgs

    6 jaar geleden
    Jaren lang kinderbijslag ontvangen terwijl ze in Engeland wonen. Niets nieuw onder de zon.