BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Met tranen in de ogen aanschouwt Leko de steun van Brugse publiek

Club BruggeMet tranen in de ogen bedankte Ivan Leko voor de partij tegen Waasland-Beveren zijn Club-fans voor alle steun. De Kroaat beleefde door het fraudeonderzoek hevige tijden, maar wil zich nu opnieuw concentreren op zijn taken als trainer. Met Kroatische vlaggen, steunbetuigingen en een grote tifo stond Jan Breydel als één man achter Leko. 

35 reacties

  • Georges Vande Velde

    6 jaar geleden
    Het zullen niet de supporters zijn die zullen oordelen, het gerecht is niet met 20000 duizend maar de uitspraak zal wel doorslaggevend zijn! Hopelijk komt de uitspraak vlug zodat de supporters “duidelijkheid” krijgen want nu hollen ze mee in massa met het sentiment en dat is totaal verkeerd!!
  • Philippe De Naeyer

    6 jaar geleden
    Ringo van der pulst, jullie voorzitter heeft Rsca vorig jaar toch beschuldigd van ‘gesjoemel’ zonder bewijzen? En Duchâtelet heeft het hem nog eens nagedaan 2 weken geleden! Maar zie, er is zelfs geen onderzoek gestart. Er is echt wel wat meer nodig om iemand 36u vast te houden dan een simpele verdachtmaking door 1 of andere nitwit zonder bewijs hoor.
  • J. H.

    6 jaar geleden
    En wat als hij wel schuldig is...?
  • Natascha VERCAUTEREN

    6 jaar geleden
    Onschuldig tot anders is bewezen.Blijkbaar weten sommigen hieronder meer dan de rest,aangezien ze hem al schuldig bevinden voor het onderzoek zelfs maar afgerond is.Waar rook is,is vuur zeker.Nog niet van gehoord deze mythe ondertussen al lang doorprikt is???
  • Paul Velghe

    6 jaar geleden
    Hoe dom en blind en goedgelovig kan je als supporter zijn. Een oud spreekwoord zegt : Er is geen rook zonder vuur. Dat geld kwam dus vanzelf en zonder dat hij dat wist op zijn rekening ???