Bart De Wever en Wouter Van Besien tijdens een interview voor deze krant net voor de verkiezingen.
Volledig scherm
Bart De Wever en Wouter Van Besien tijdens een interview voor deze krant net voor de verkiezingen. © Foto Jan Aelberts

Groen zet De Wever voor het blok en dient symbooldossiers in: “Zien of hij toenadering meent”

Groen-kopman Wouter Van Besien dient maandag op de Antwerpse gemeenteraad twee van zijn symbooldossiers in. De partij zet zo N-VA-formateur Bart De Wever voor het blok om duidelijkheid te krijgen of die zijn toenadering meent of niet. Dat schrijft De Morgen vandaag.

398 reacties

  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Bonte zet Groen voor het blok en gunt ze geen zetel. Zien of postjes belangrijk zijn voor deze linkse maagdelijke trado-partij. (had ook een titel kunnen zijn in de krant).
  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    jack vandenhende, in tegenstelling tot u, voelen velen zich niet geroepen om zulke bloedzuigers te verheerlijken. Gelukkig weten steeds meer mensen hoe de door u o zo bejubelde partij is ontstaan (of de geschiedenis). Maar het is uw volste recht om vertrouwen te hebben in (letterlijk) volksverraders.
  • Luc Van Bogaert

    6 jaar geleden
    Mensen betalen blijkbaar liever 21 % btw dan 6 % op hun elektriciteitsfactuur, want dan hadden ze toch anders gestemd.
  • Andté Herbots

    6 jaar geleden
    Jan Peeters, pas maar op want De Wever is een groot strateeg.
  • jack vandenhende

    6 jaar geleden
    @Marc Camp , als u denkt de geschiedenis beter te kennen , dan hebt u waarschijnlijk nooit naar Villa Politica gekeken , in de eerste dagen dat deze regering in het parlement ( probeerde te ) debatteren , en hebt u dan niet gezien ( of willen zien ) op welke schandalige wijze PS , Spa , Ecolo en Groen , Jambon , Franken en Van Overtveldt aanpakte . Die oorlog is wel degelijk in het Federale parlement begonnen en voortgezet in Antwerpen , door de linkse partijen .