OCAD-directeur Paul Van Tigchelt en premier Charles Michel. Op de OCAD-lijst, de terreurlijst waar ons land de namen van radicale Syrië-strijders op verzamelde, staan nu ook de namen van een twintigtal extreemlinkse en extreemrechtse aanhangers.
Volledig scherm
OCAD-directeur Paul Van Tigchelt en premier Charles Michel. Op de OCAD-lijst, de terreurlijst waar ons land de namen van radicale Syrië-strijders op verzamelde, staan nu ook de namen van een twintigtal extreemlinkse en extreemrechtse aanhangers. © Photo News

Nu ook aanhangers van extreemlinks en extreemrechts op terreurlijst OCAD

Op de OCAD-lijst, de terreurlijst waar ons land de namen van radicale Syrië-strijders op verzamelde, staan nu ook de namen van een twintigtal extreemlinkse en extreemrechtse aanhangers. Dat melden Het Nieuwsblad, de Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg en De Standaard vandaag.

20 reacties

  • Leo Duym

    6 jaar geleden
    Ik ben extreem rechts en heb niets te verbergen. Zoals de meeste extreem rechtsen ben ik in extreme mate gekant tegen alle vormen van geweld (dat werkt altijd contraproductief) en verfoei in extreme mate het geloof in superieure en inferieure rassen (daar is geen enkel wetenschappelijk bewijs voor, we worden allemaal evenwaardig geboren). Dat er minderwaardige culturen en godsdiensten zijn, bewijst zich elke dag.
  • Frank De Rycke

    6 jaar geleden
    En wat met al die zakkenvullers in jullie omgeving die de gewone mens bestelen en bedriegen Michelleke !!!
  • paul holemans

    6 jaar geleden
    mijn buur rijdt een scheve schaats en heeft daarenboven op het vb gestemd.moet die ook niet op die lijst?
  • Henri Dederen

    6 jaar geleden
    23 op te volgen mensen waarvan 1 met naam en foto. En we worden nog eens herinnerd aan de gevaarlijke Schild en vrienden leider. Graag een lijst van alle potentiële gevaarlijke individuen met foto en naam - of vallen deze onder de privacy wet ?
  • Ramon Simon

    6 jaar geleden
    De term terrorist wordt zo zeer ruim. Extreem zijn is nog niet gelijk aan terrorisme.