In Milanees sushirestaurant betaal je met een post op Instagram
Wie veel volgers heeft op Instagram, kan bij een sushirestaurant in Milaan een gratis maaltijd krijgen. Het restaurant, dat nog geen week open is, wil met de foto's op het sociale medium zijn bekendheid vergroten.
Het staat al op de deur van het restaurant. Niet alleen ‘wij accepteren deze betaalmiddelen’ maar ‘wij accepteren volgers'. Op die manier geven de uitbaters van het restaurant aan dat je ook met een post op je telefoon kunt betalen. Om het nog iets verwarrender te maken: het restaurant heet ‘This is not a sushibar’, terwijl er wel degelijk Japanse gerechten worden geserveerd. Hoeveel je gratis krijgt, hangt af van het aantal volgers. Het idee komt van twee broers: Padua Matteo en Tommaso Pittarello. Ze willen het restaurant uniek maken. En bekend.
De broers maken wel onderscheid. Wie tussen de 1.000 en 5.000 volgers heeft, kan op een gratis gerecht rekenen, tussen de 5.000 en 10.000 twee gerechten, tussen de 10.000 en 50.000 vier en tussen de 50.000 en 100.000 acht. Als je er meer hebt dan 100.000 dan is het hele diner gratis.
De eisen zijn duidelijk: bij de kassa wordt gecontroleerd of de foto die je post de ruimte laat zien, of je het restaurant hebt getagd in je bericht en of de juiste hashtags zijn gebruikt.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Independer
Autoschade door een onbekende? Dit dien je te ondernemen
-
PREMIUM
Apero time! Foodie Sonja Peeters maakt 3 originele cocktails en bijpassende hapjes waarmee je gegarandeerd indruk zal maken
-
Bij Deliveroo was één gerecht duidelijk het populairst in 2021 (en het is geen fastfood)
Zoals elk jaar onthult maaltijdbezorgingsdienst Deliveroo welke gerechten uit zijn catalogus het populairst waren. Wat opvalt als we de top tien bekijken? In 2021 vielen we met z’n allen als een blok voor een best gezonde maaltijd. En ook een gerecht uit Gent haalde het lijstje. -
-
PREMIUM
Deze 3 ovenschotels uit het nieuwe boek van Wim Ballieu zijn een portie pure nostalgie. “Ik heb een grote liefde voor gehakt en patatten”
-
Lidl
Mag het wat meer zijn? Aan deze gegrilde oesters kan niemand weerstaan
Klassiekers zijn er om gekoesterd te worden, en daar is de oester er één van. Met dit feestelijke hapje geef je je apero net wat meer cachet. Geen parels, wel een heerlijke combinatie van de zilte smaak van oesters met een laagje van paprika, peterselie en, jawel, wodka. Slurp! -
Gezonde ‘Green Goddess Salade’ verovert TikTok: dit is het recept
Vegan, voedzaam en verrukkelijk: de green goddess-salade van foodbloger Baked by Melissa verovert de wereld. Op TikTok heeft de hashtag #greengoddesssalad al bijna 28 miljoen views. Dat je het groene gerecht in één-twee-drie op tafel tovert, verklaart ongetwijfeld gedeeltelijk het succes. Wil je zelf ook eens proeven? Wij delen het recept. -
Lidl
We love witloof! Vul de wintergroente eens met champignons en druiven
-
PREMIUM
Weinig moeite, wauw-effect: zo pimp je kant-en-klare kerstgerechten zodat het lijkt alsof je uren in de keuken stond
-
Livios
‘Gebruik in dat geval nooit azijn’ en ‘pas op met hogedruk’: zo ga je wél voor een brandschoon terras
Kan je terras nog een opknapbeurt gebruiken vooraleer je er heerlijk kan vertoeven? Dan is het reinigen een mooie eerste stap. Met deze onderhoudstips van bouwsite Livios ben jij helemaal klaar voor de lentezon. -
HLN Shop
Pollen in de lucht: deze toestellen voorkomen gesnotter
Ben je een hooikoortslijder? Dan kan je heel wat doen om klachten te voorkomen en verminderen: van vaker stofzuigen en een zonnebril dragen tot pillen slikken. Onder de efficiëntste wapens in de strijd bevinden zich ook luchtreinigers. HLN Shop focust op twee toestellen. -
Lidl
De lente op je bord: zeebaarsfilet met salsa verde en bonenslaatje
0 reacties
Resterende karakters 500
Log in en reageer