De ‘karavaan’ met voornamelijk migranten uit Honduras
Volledig scherm
De ‘karavaan’ met voornamelijk migranten uit Honduras © AFP

Trump wil hulp aan Centraal-Amerikaanse landen verminderen omdat ze er niet in slagen ‘karavaan’ migranten tegen te houden

De Verenigde Staten zullen de steun aan Centraal-Amerikaanse landen verminderen omdat ze er niet in slagen mensen tegen te houden die "illegaal" naar de VS proberen te komen. Dat heeft de Amerikaanse president Donald Trump gezegd.

15 reacties

  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Als Trump meent dat de vluchtelingenstroom zal afnemen als hij de steun aan die landen zal verminderen is hij mis. Het zal, integendeel, de vluchtelingenstroom doen toenemen.
  • Jacques-Philippe Leclerc

    6 jaar geleden
    Karavaan? Het is een Mobile Mob, die dagelijks worden betaald. Ook hebben ze het zó slecht, dat iedereen met de vlag van hun land van herkomst lopen te zwaaien. Voor duidelijkheid, niemand heeft het r-e-c-h-t om de grens van de United States te overschrijden. Verders; het is de taak van een president, zijn enigste taak, om het land veilig te houden..
  • william vanlaer

    6 jaar geleden
    Een goede beslissing...het geld gaat toch maar in de zakken van corrupte politiekers. Wie niet horen wil moet maar voelen. Trump heeft haar op zijn tanden; daaraan kunnen de slappe politiekers in de EU een voorbeeld nemen.
  • Patrick Coens

    6 jaar geleden
    en wat als hij het leger zal inzetten Trump want iedereen zit op zijn kap maar het kan toch niet dat ze allemaal naar de VS komen ,wie gaat dit blijven betalen de gewone Amerikaan denk het niet ze moeten terug en daarmee uit
  • Niko Dehondt

    6 jaar geleden
    Wel een schrikbeeld voor de toekomst ., zulke inval in je land . Tegen optreden is de boodschap