Bart De Wever.
Volledig scherm
Bart De Wever. © Laenen

Voorstellen van Groen in Antwerpen niet aanvaard: “Dit zijn politieke spelletjes”

VerkiezingenDe twee resoluties die Groen in de Antwerpse gemeenteraad indiende zijn weggestemd. Burgemeester Bart De Wever (N-VA) weigerde tijdens een gemeenteraad “in lopende zaken” engagementen voor de toekomst aan te gaan. Ook de andere fracties hadden kritiek op het manoeuvre.

294 reacties

  • Arne Van Gheluwe

    6 jaar geleden
    Natuurlijk is het een politiek spelletje. Een wie heeft dat spelletje opgestart?
  • Karel Van Beeck

    6 jaar geleden
    Wat zal het morgen weer met De Wever zijn? Altijd wat!
  • Marc Camp

    6 jaar geleden
    Hier vele reacties die niets weergeven waar je iets mee kunt doen. Het is meestal geroep en getier langs de zijlijn. Dat groen niet echt staat te trappelen om mee te besturen wisten we al. Hopelijk houd de SPA haar been ook stijf. Laat die geweldige strateeg maar eens afzien met 2 onbetrouwbare partners. P.s. Zijn partij zit daar ook vol mee.
  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Diegene die VB gestemd hebben vinden dus dat in Antwerpen de N-VA verder het beleid moet voeren? Met hun VB weliswaar. Wel dan hadden die maar N-VA moeten stemmen. Ik stem N-VA van in hun beginjaren. Maar als ze samengaan met het VB verliezen ze mijn stem volgend jaar. Geen partijkaart meer. En ik zal niet de enige zijn.
  • Rik Connaerdt

    6 jaar geleden
    Het VB heeft er wel een geweldige kans laten liggen om het cordon sanitair te doorbreken: ze hadden het voorstel van Groen moeten steunen. VB + Groen, 1 strijd voor gezonde lucht.