Wendy Van Wanten met haar zoon Dylan en zijn vriendin Bo. “Zij heeft de gave om mensen op hun gemak te stellen”, vertelt Wendy.
Volledig scherm
PREMIUM
Wendy Van Wanten met haar zoon Dylan en zijn vriendin Bo. “Zij heeft de gave om mensen op hun gemak te stellen”, vertelt Wendy. © Dieter Bacquaert

Wendy Van Wanten reageert voor het eerst uitgebreid op haar breuk met Frans: “Ik ga nu voor mijn geluk en dat van mijn kinderen”

ShowbizzWendy Van Wanten (58) is sinds kort opnieuw vrijgezel, maar echt alleen staat ze er uiteraard niet voor. De liefde van haar drie kinderen houdt haar hart warm, en ook haar schoondochter Bo (28) blijkt een verrassende, maar grote steun te zijn in deze verwarrende tijd. Dat vertelt ze deze week in een uitgebreid interview met Story. 

25 reacties

  • Guido Swerts

    6 jaar geleden
    Ineens geen nood meer aan eigen behoeften?dat maak je een ander misschien wijs...met kinderen leef je niet lang en gelukkig,dat kan enkel met een levenspartner.
  • Ronny Claes

    6 jaar geleden
    Had Frans dan gelaten waar hij was, dan had de man intussen heell gelukkig kunnen zijn. Nu niet.
  • Ronny Cockuyt

    6 jaar geleden
    Opeens voor haar kind gekozen,kon ze dat niet over 12 jaar gedaan hebben,had het misschien dan meer nodig dan nu. Het zoontje heeft misschien centen nodig,je moeder de keuze laten maken hem of ik,ergens klopt het niet.
  • Brigitte Buntinx

    6 jaar geleden
    Groot gelijk, Wendy! Je eigen kind gaat voor op een 'vreemde' man! Dit toont welk groot moederhart je hebt. Ik wens jou en jouw gezin nog veel geluk toe!
  • Linda Wellekens

    6 jaar geleden
    Mocht de volledige waarheid uitkomen, dan denk ik dat Wendy er niet als de eerlijkste, sympathiekste, warmste zou uitkomen ... en Dylan zeker niet. En wat nu met de dochter van Wendy en Frans? Alles voor de show, niewaar, en pakken wat je kunt graaien ...