EPA
Volledig scherm
© EPA

Zijn vader zou in stukken gesneden zijn in opdracht van regime, maar zoon Khashoggi wordt gedwongen om hand van Saudische kroonprins te schudden

Een foto waarop Salah Khashoggi met gekwelde blik de hand schudt van de Saudische kroonprins Mohammed bin Salman verhit de gemoederen op Twitter. De zoon van de gedode journalist Jamal Khashoggi was gisteren te gast in het koninklijk paleis in Riyad voor een rendez-vous met koning Salman en diens zoon. Een wrange pr-stunt om de reputatie van bin Salman, die mogelijk iets te maken heeft met de dood van de kritische verslaggever, op te krikken, klinkt het op het internet.

28 reacties

  • Martin Meuris

    6 jaar geleden
    MBS zou de veelbelovende kroonprins zijn van SA. Tot wat hij in staat is hebben we nu gezien. Maar het Westen blijft handel drijven ondanks alles, en durft niet echt te reageren zoals het hoort, afwachten op wat Erdogan nog zal zeggen en doen.
  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Iedereen baas in eigen kot zeg ik hun land hun gebruiken.
  • Guy De Smet

    6 jaar geleden
    Kan het nog luguberder ?
  • Monique pauwels

    6 jaar geleden
    Gisteren zag ik Betsy Udink op De Wereld Draait door, NL. Zij zegt dat je een uitnodiging van de prins niet kan weigeren en dat hij waarschijnlijk bloedgeld heeft gekregen als tegemoetkoming voor de dood van zijn vader. Blijkbaar is dit de islamitische manier om zoiets op te lossen.
  • Johanna Ruiter

    6 jaar geleden
    Weten we eigenlijk wel wie Jamal Kishoggi eigenlijk was? Deze man was een anti-semiet. Een islamofascist van de Moslimsbroeder, een bloederige islamofascistische groepering waar Sisi, de Egyptische president mee heeft afgerekend door ze af te zetten en zelf aan de macht te komen. Prins Mohammed bin Salman wilt verandering en staat open over vrede met Israel, iets waar deze man en Erdogan alles aan doen om dit te voorkomen. Geeft ineens een heel ander beeld van de situatie.