(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © Photo News

Dienst Vreemdelingzaken zet Serviër die voor rechter moet verschijnen het land uit

De Dienst Vreemdelingzaken heeft opnieuw een man die nog voor de rechter moest verschijnen, het land uitgezet. Deze keer gaat het om een Serviër die verzet had aangetekend tegen een veroordeling bij verstek door de rechtbank van Tongeren. Hij werd veroordeeld voor onder meer bendevorming en weerspannigheid tegen een agent tijdens zijn arrestatie.

7 reacties

  • lily De de smet

    6 jaar geleden
    Veroordelen bij verstek he!! Hij is uit ons land gezet met een grondige reden,!! En mijnheer de advocaat op welke feiten baseert ge u???
  • Jos Temmerman

    6 jaar geleden
    Uitgezet met een papiertje,gelieve het land te verlaten,en binnen 2 jaar zit die hier nog.
  • guy perain

    6 jaar geleden
    So what??...Nu is hij tenminste(hopelijk) het land uit!! Als hij voor de rechter komt loopt hij een paar uur daarna (ergens) rond!!
  • Ben Strubbe

    6 jaar geleden
    Het maakt niet uit. De kans dat de man ook effectief naar de gevangenis moest is nihil. Dan is uitzetten een betere keuze.
  • johan vankeirs

    6 jaar geleden
    Het word tijd dat ze het kaf van het koren scheiden.We worden hier overrompeld door criminelen en uitschot waarvan het enige doel is de maatschappij ontwrichten en ze zijn daar zelf al gedeeltellijk in geslaagd.DVZ moet zo verder doen zoniet is het dweilen met de kraan open,en dit alles op kosten van de brave belastingbetaler.