Philippe Gilbert na Parijs Roubaix. Hij heeft zich net gedoucht in de oude douches van de velodrome en is heel bewust in het hokje gaan zitten van Johan Museeuw. “Voor mij was dit een enorm mooi moment om daar in die mythische ruimte met een groot kampioen te staan”, blikt fotograaf Sigfrid Eggers terug.
Volledig scherm
Philippe Gilbert na Parijs Roubaix. Hij heeft zich net gedoucht in de oude douches van de velodrome en is heel bewust in het hokje gaan zitten van Johan Museeuw. “Voor mij was dit een enorm mooi moment om daar in die mythische ruimte met een groot kampioen te staan”, blikt fotograaf Sigfrid Eggers terug. © Sigfrid Eggers.

Deze prachtige beelden haalden het fotoboek van Quick.Step Floors en fotograaf Sigfrid Eggers zelfs niet: “Een drama om te moeten kiezen”

WielrennenEén jaar lang volgde fotograaf Sigfrid Eggers het Quick.Step Floors-team op de voet. Zijn werk deelde Eggers in het prachtige fotoboek ‘The Wolfpack: 365 days on the road’, een uitgave van Kannibaal (35,5 euro). Dat Eggers na het superseizoen van Patrick Lefeveres troepen materiaal genoeg had om zijn 240 pagina’s te vullen, is volgens de fotograaf een understatement.

5 reacties

  • eric maier

    6 jaar geleden
    Ik zie ook liever het rauwe beeldmateriaal dan al dat uitgefilterd en bewerkt spul.
  • Marc Dierickx

    6 jaar geleden
    Ik heb het boek gekocht en vind het heel mooi qua inhoud. De kwaliteit van de foto's mochten wel een heel stuk beter zijn? En natuurlijk zij er heel wat foto's bewerkt maar dat stoort mij geheel niet. Alles te samen een dikke proficiat aan Patrick Lefevere en zijn Wolfpack.
  • Dave Janssens

    6 jaar geleden
    't Zijn schoon foto's maar wel serieus 'bewerkt'. Geef mij het normale ding maar. Ik hoef geen tierlantijntjes. Sommige dingen kunnen niet 'gecreëerd' worden en spreken pas boekdelen wanneer ze onbewerkt blijven imo. Nu hangt er een zwijm van made in China over.
  • Davy Driessen

    6 jaar geleden
    Dat is gene echte fotograaf. Een hoop filters over zijn foto's gezet en het lokaal contrast volledig erop gezet. ..foto's zijn niet meer realistisch.
  • Gert Roelandt

    6 jaar geleden
    mooi