De ‘karavaan’ migranten die op weg is naar de VS.
Volledig scherm
De ‘karavaan’ migranten die op weg is naar de VS. © AP

Trump stuurt soldaten naar Mexicaanse grens nu enorme karavaan migranten nadert

De Amerikaanse regering stuurt militairen naar de grens met Mexico in verband met de karavaan migranten die op weg is naar de VS. Dat heeft de conservatieve zender Fox News op gezag van "een functionaris" gemeld. President Donald Trump heeft de voorbije dagen wel vaker getweet dat hij plande om soldaten te sturen. 

50 reacties

  • Dimitri Mostrey

    6 jaar geleden
    @Frankie. U heeft gelijk. Ik heb er gewoond. Zuid Amerika heeft het potentieel het rijkste continent op Aarde te zijn. Ze hebben letterlijk alles. En lui zijn ze niet. Het probleem is corruptie én het nalaten hun immense sociale problemen op te lossen. De socialistische regimes die u vernoemt zijn eigenlijk corrupte regimes met een communistisch sausje. Peru bvb doet het goed omdat Peru de kapitalistische weg heeft gekozen. Idem voor Chile, Paraguay en Uruguay.
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Hadden wij hier maar een Trump. Hier stuurt onze regering soldaten naar andere landen om daar de orde te handhaven. Ze zouden beter de indringers aan onze grenzen opsporen en tegenhouden.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Dat mensen vluchten in Zuid Amerika voor de heersende socialistische regimes kan ik ergens begrijpen, links bestuur zorgt enkel voor armoede en ellende. Maar Trump beschermt tenminste zijn burgers en hun welvaart, dat verdient een pluim!
  • Thomas Delaet

    6 jaar geleden
    Wij willen een Trump in Europa die de Europese grenzen bewaakt. Want op Angèle moeten we daarvoor niet rekenen.
  • Remi Kastaar

    6 jaar geleden
    Ja als je ziet wat pracht exemplaren hier neder dalen, die echt staan te springen om te werken en vooral onze samenleving te respecteren (niet dus) kan ik hem alleen maar gelijk geven.