.
Volledig scherm
. © Belga/Photo News

Kiest sp.a voor oppositie in Oostende? Crombez ontkent formeel

John Crombez ontkent dat de Oostendse sp.a al voor de oppositie heeft gekozen. Nochtans blijkt dat uit een interne mail die de lokale voorzitster van de partij naar haar leden stuurde. “Er blijven twee opties op. Alleen als het een rechtse coalitie wordt, zullen wij scherp oppositie voeren”, klinkt het. 

72 reacties

  • Mario Knapen

    5 jaar geleden
    Maak Bart "Dommelein" burgemeester en Oostende gaat helemaal kapot. De oostendenaren gaan zich letterlijk "blauw" mogen betalen. Is enkel voor de zelfstandigen en de rest van de bevolking wordt in de armoede geduwd.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Heeft Crombez nu begrepen dat Groen altijd eieren voor het haar kiest. Het kartel was niet te ontwringten ... In A'pen heeft hij het toch ook al meegemaakt. Groen is een typische linkse trado-partij : onbetrouwbaar als er mandaten in het spel zijn.
  • johan kalfas

    6 jaar geleden
    Van al die liberalen is er ook niemand meer te vertrouwen. Enkel op een democratische wijze hun zakken vullen ten koste van de gewone man.
  • censor

    6 jaar geleden
    De cholera of de Pest...Tommelein is een rasechte VLD' r en wat doen VLD's ? Die zijn er voor dee zelfstandigen, bankiers, en vrije beroepen, het gepeupel nemen ze er maar bij, die betalen tenslotte..en dan een "salon-socialist...bedoeld voor het "gepeupel", maar daar zijn gat aan vaagt en aan zichzelf denkt.....
  • Karel van Velzeke

    6 jaar geleden
    laat Tommelein aub burgemeester worden,dan zijn we die onbekwame minister kwijt ! of schaf aub die procumententaks af......