EPA
Volledig scherm
© EPA

Thiam grijpt naast titel Europees Atlete van het Jaar, trofee gaat naar Asher-Smith

AtletiekNafissatou Thiam heeft op de Golden Track Awards in het Zwitserse Lausanne naast de titel van Europees Atlete van het Jaar gegrepen. De Britse sprintster Dina Asher-Smith ging met de prijs aan de haal. Zij kroonde zich dit jaar tot Europees kampioene op de 100 meter en 200 meter, en pakte ook met de 4x100 meter-ploeg het goud.

15 reacties

  • Guy Bevers

    6 jaar geleden
    Britse jury !!!
  • Guy Bevers

    6 jaar geleden
    Thiam , beste atlete van de wereld maar niet van Europa zegt genoeg over de jury.
  • Guy Bevers

    6 jaar geleden
    Bescheiden Thiam stak er met kop en schouder bovenuit , alleen een blinde of omgekochte jury geeft de prijs niet aan haar . Waarschijnlijk zelfde jury als verleden jaar!
  • Kristoff Beliën

    6 jaar geleden
    Gust Trentels.... Precies ook niet veel verstand van sport he... Probeer misschien eens wat zinnige praat te verkopen, dan krijgen wij misschien niet meer de slappe lach met u....
  • Marcel De Maesschalck

    6 jaar geleden
    Gust Trentels, wat voor een zeveraar ben jij eigenlijk. Nafi is wereldtop in het hoogspringen, net als Tia, dus niet alleen in de zevenkamp. Heb je er ooit al eens bij stilgestaan dat 7-kampers 3 en 4 proeven moeten afwerken op 2 dagen, en tienkampers 2 x 5 proeven. Een spurter moet met veel moeite 2 x 100 of 200 meter lopen en dan kunnen ze twee dagen rusten. En over de voetballers gaan we maar zwijgen zeker.