Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Neuville blijft opschuiven in rally van Catalonië, Latvala gaat aan de leiding: “Alles is nog mogelijk”

Thierry Neuville (Hyundai) staat na afloop van de chronoritten van vandaag in de rally van Catalonië, de voorlaatste manche van het WK, op de vijfde plaats. De Fin Jari-Matti Latvala (Toyota Yaris WRC) voert de stand aan.

5 reacties

  • Patrick De Maesschalk

    5 jaar geleden
    Topsport, Topatleet, Topspannend
  • Benny De mol

    5 jaar geleden
    laat ons hopen dat het lukt dit jaar !!! gooooooooooo
  • peter vermaelen

    5 jaar geleden
    Tanak jammer genoeg uit de titelrace. Thierry en Ogier zijn beiden mentaal erg sterk en rukken zwaar op in de tussenstand. Moge de beste winnen!
  • Eric Severijns

    5 jaar geleden
    Thierry, morgen nog evenveel tijd inhalen als vandaag en Ogier is er aan voor de moeite. Succes gewenst..
  • Chris Cools

    5 jaar geleden
    Komaan Thierry, spannend is het wel
  1. Thibaut Courtois neemt met zijn raceteam deel aan de Dakar 2024 en tekent Christine Giampaoli als rijdster

    Thibaut Courtois neemt met zijn raceteam deel aan de Dakar 2024 en tekent Christine Giampaoli als rijdster

    Het is Thibaut Courtois (31) menens met ‘TC Racing’. Het eigen raceteam van de doelman van Real Madrid ligt op koers om nog dit seizoen in de Formule 4 actief te zijn en zal straks met een buggy al zeker aan de start staan van de Dakar Rally 2024. Ook de rijders van de tweezit, een zogenaamde SSV (side-by-side-voertuigen), zijn bekend: naast de met Dakar vertrouwde Argentijnse co-piloot Ricardo Torlashi (38) zal dat de Spaanse Christine Giampaoli (30) zijn.
  2. 24 Uur van Le Mans bestaat honderd jaar: “In 1969 zette Jacky Ickx de organisatoren op hun plaats. Geen sprintje, hij wandelde naar zijn auto”
    PREMIUM
    Terugblik

    24 Uur van Le Mans bestaat honderd jaar: “In 1969 zette Jacky Ickx de organisato­ren op hun plaats. Geen sprintje, hij wandelde naar zijn auto”

    De 24 Uur van Le Mans vierde dit weekend zijn 100ste verjaardag. De ‘grootste autokoers ter wereld’ lokt jaarlijks tienduizenden fans, die met hun oldtimers of cabrio’s de straten en dorpen rond het parcours inpalmen. Iedereen die ook maar iets heeft met autosport, doet er lyrisch over. Het was hoog tijd dus voor HLN-autokenner Brecht Vanhaelewyn om zelf te gaan ontdekken wat er zo legendarisch aan is. Hij ging op zoek naar de fijne maar ook donkere verhalen van ’s werelds langste autorace: “Door het ongeval van Levegh in 1955 verbood Zwitserland autosport op zijn grondgebied”.